Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: Sigma 30mm 1.4 HSM

Mieszany widok

Bywalec Awatar filharmoniusz
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jestem zdania, że jak Cie coś nie zadowala i potrafisz wskazać co to śmiało trzeba to zmienić Satysfakcja jest najważniejsza

Dopiero zaczyna

Domyślnie

"Canon have said...."
    Ale mi właśnie chodzi o to aby np. podać źródło gdzie tak powiedział np. Canon, bo to w dalszym ciągu wygląda mi na domysły autora.

Ale dzięki za linka.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Francja / Polska

Domyślnie

Ja moja sigme kupilem uzywana i nic jej jej nie dolegalo. Moze mam szczescie,ale i zauwazam ,ze osoby z body serii (300,400 ) maja wiecej problemow niz z (20,30,40 itd.)
    Z moim C20D nie mialem nigdy zadnego problemu ,czy to z w/w sigma czy tamronami.
    Jesli chcesz szklo o takim zakresie,to nie masz wielkiego wyboru. Jedz do centrum sigmy i cos sie pewnie znajdzie bez poblemow a pozniej to juz bedzie czysta przyjemnosc z focenia,pomijajac moze zolty zafarb ,ktorego u sigmy nie lubie..

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A ja nowego nie polecam - nie dość że nawet Sigma PROCentrum ma z reguły po 1dnej sztuce na stanie - to i tak cienko z dostawą :/ - a jak już obiektyw się trafi - to ciężko trafić ostry i trafiający w punkt (w końcu kupujemy po to aby od razu działał - a nie od razu wysyłać do serwisu)

Reasumując - model z przepotężnym FF (w stosunku do mojej 40stki), który dobrze ostrzy dopiero od 2.0 ....... - szczerze do tej pory byłem za 30stką - ale jednak po testach i bieganinie od 2 tygodni po sklepach - skłonny jestem powiedzieć - żeby darować sobie mordęgę i kupić 28 1,8 :/
    GG: 559899

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów