Znaczy młodzi jeszcze jesteście. Najodpowiedniejsze proporcje opracowane przez fachowców z vizira to 80% łażenia i po 10 picia i focenia w tzw. pogodę, oraz 90% picia i 10 łażenia (od knajpy do knajpy) w niepogodę![]()
Znaczy młodzi jeszcze jesteście. Najodpowiedniejsze proporcje opracowane przez fachowców z vizira to 80% łażenia i po 10 picia i focenia w tzw. pogodę, oraz 90% picia i 10 łażenia (od knajpy do knajpy) w niepogodę![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Ale siedząc w jednej knajpie mało zwiedziszWydaje mi się, że obskoczyłem już wszystkie knajpy w Zakopanym, po czym przyjeżdżam tam po raz kolejny...i już powstały następne
![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Co fakt to fakt. Łażenie może się skończyć słuchaniem płyt...chodnikowych. Dlatego przemyślana decyzja to taka aby knajpa była w hotelu gdzie się mieszka lub w bezpośredniej bliskości kwatery. Choć w Zakopanym pomimo zachowania wyjątkowych środków bezpieczeństwa wpadłem w pułapkę. Knajpa była na 4 piętrze a winda jeździła do trzeciego.