Pokaż wyniki od 1 do 10 z 538

Wątek: Ile sprzętu dzwigaleś/laś w górach?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez terminator Zobacz posta
    Jeżeli w ten sposób zwiększają ryzyko utraty życia swojego, lub współtowarzysza, to tak. W każdej pasji potrzebny jest zdrowy rozsądek.
    samo wejście na ME jest wystarczająco ryzykowne

gdyby iść tym tokiem myślenia ludzie nie powinni robić nic co mogłoby doprowadzić utraty życia - na przykład jeździć samochodem
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

piszczal, przecież to delikatna wymiana zdań turystów z coolturystami

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    samo wejście na ME jest wystarczająco ryzykowne

gdyby iść tym tokiem myślenia ludzie nie powinni robić nic co mogłoby doprowadzić utraty życia - na przykład jeździć samochodem
    Ze zdobywaniem najwyższych szczytów jest pewnie trochę inaczej. Media sponsorują wyprawę i chcą mieć przekaz live. Dlatego ktoś dźwiga dodatkowy sprzęt.

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

piszczal, przecież to delikatna wymiana zdań turystów z coolturystami

kocham takie gierki słowne, gratulacje, bo niezłe
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Ze zdobywaniem najwyższych szczytów jest pewnie trochę inaczej. Media sponsorują wyprawę i chcą mieć przekaz live. Dlatego ktoś dźwiga dodatkowy sprzęt.
    przyznam, ze zaintrygowala mnie ta logika - poniewaz za zdobywanie wysokich szcytow nam placa wiec mozemy "narazac zycie" ale szczytem glupoty jest zabieranie plecaka pelnego sprzetu na wycieczke w bieszczady czy tatry.. na super, tak trzymac

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    życie mi już nie raz to pokazało. widziałem wiele razy ludzików obładowanych sprzętem i pstrykających "seriami" po górach a póżniej widziałem ich zdjęcia.
    amroz, a ja wiele razy widzialem ludzikow z kompaktami pstrykajacych wszystko i wszedzie - nie wiem jakie zdjecia robili bo A) nie znam ich, b) to ich prywatna sprawa..

inna kwestia - naprawde widziales zdjecia wszystkich ktorzy byli obladowani sprzetem? naprawde wszyscy "pstrykali seriami"? naprawde wszystkie ich zdjecia byly do bani? wybacz, ale to brzmi jak dorabianie ideologii do wlasnej argumentacji..

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    forum czytaja tez bardzo początkujący więc nie wpajajmy im że trzeba kilogramy gratów nosić żeby dobre zdjęcia robić.
    pytanie brzmialo "ile sprzetu zabierasz ze soba w gory"? nikt nie mowil "ile musisz zabrac by robic dobre zdjecia".. kazdy pisal ile zabiera az znalazlo sie pare osob ktore zaczely bic piane jakie to jest bez sensu.. a wystarczylo napisac "ja zabieram tylko to i to i mi wystarcza"..
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 14-03-2008 o 10:02

Uprawnienia umieszczania postów