Jak będę bogaty, to poza zestawem "zero kompromisu" będzie też zestaw "najlżej jak tylko można, ale nie na tyle, żeby płakać nad jakością". Ale do tego to jeszcze trochę czasu minie![]()
Strzelam, że przez te 9 lat mogą wymyślić coś dobrego jakościowo i lekkiego![]()
Do tej pory łażąc z lutrzanką na szyi zarzekałem się, że w wiele miejsc można tak iść, ale trasy typu Orla Perć odpadają. Jak się okazało w ostatni weekend - myliłem się. Przeszedłem od Świnickiej Przełęczy, przez Świnicę, Zawrat, Kozią Przełęcz, Kozi Wierch, Zadni Granat do Skrajnego Granatu. Aparatu w ogóle nie chowałem do plecaka, cały czas w gotowości do zdjęcia, pstrykałem nawet pośrodku łańcuchów. U boku sakwa z dwoma obiektywami na zmianę. Na plecach plecak wycieczkowy 35l. Jak widać da się![]()
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Well done, kolejny rozsądny
Teraz sobie pomyśl co by było, jakbyś miał aparat na jedno zdjęcie wyciągnąć z plecaka![]()
Wszystko się da... aż do tego jednego niefortunnego razu kiedy rozwalisz aparat :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj