Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [sniper88] Kamienice

Mieszany widok

Domyślnie

Nie rob zdjec jak nie masz statywu. Proste. Poza tym, pożycz taboret od mieszkańca, nie widzę problemu?! Malo zaradny fotograf jest gorszy od malo zaradnego krytyka tychze fotografii
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    iczek
    uświadom zatem koledze jak sie balansuje błysk w pomieszczeniach, kiedy i jak używać lampy, przy okazji i ja sie czegoś na pewno nauczę bo od niedawna mam lampę i wiedza podręcznikowa jakos nie przynosi porządanych efektów
    Coś Ty... ja tylko krytykuje. Każdy musi nauczyć się sam. Proponuje zrobic testy w łazience, jak lampa przestanie ci sie odbijac od kafelek, to znaczy ze umiesz i mozesz robic kamienice. Potem przejdz do wiezowców

Taki żarcik na końcu...
    Ostatnio edytowane przez iczek ; 11-03-2008 o 17:10 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Nie rob zdjec jak nie masz statywu. Proste.
    Tego to akurat nie rozumiem Czyli ze niby wszyscy, ktorzy tegoz statywu nie posiadaja maja zrezygnowac z robienia zdjec w gorszych warunkach? E tam

Coś Ty... ja tylko krytykuje. Każdy musi nauczyć się sam. Proponuje zrobic testy w łazience, jak lampa przestanie ci sie odbijac od kafelek, to znaczy ze umiesz i mozesz robic kamienice.
    Tak, ale jak napisalem ja mam tylko lampe wbudowana, wiec nie wiem co musialbym zrobic (poza jej zamknieciem), zeby jej nie bylo widac na zdjeciu kafelek
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uprawnienia umieszczania postów