Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
I pewnie masz wyłączność na tę wiedzę
Nie, tak samo, jak Ty jej nie masz.

Jestem tutaj jednak trochę dłużej i pamiętam o konsekwencjach tak radosnej twórczości jak Wasza. Żeby daleko nie szukać, kiedyś była dużo większa dyskusja na temat użyteczności EF100/2.8 w portrecie. Argumenty i przykłady były tak wypasione, że nie było sensu dyskutować. Czytający wykombinowali sobie, że jak można mieć dwa w jednym, to po co przepłacać i więcej dźwigać. Od tego czasu dostałem dwa PMy, że jednak to nie jest do końca to, czego kupujący oczekiwali.

Tutaj jest dokładnie tak samo. Macie jedną, najlepszą na świecie zabawkę i przytrzecie nosa każdemu, kto śmie napisać o niej coś nie po Waszej myśli. Nie chcę tutaj poruszać tematu, jakie macie porównanie z innymi modelami, bo domyślam się, że nazwy znacie i potraficie bardzo barwnie pisać.. Pamiętajcie jednak, że czytają to ludzie, którzy chcą zacząć fotografować przyrodę czy sport, którzy planują zakup tego jedynego aparatu. I po co mają wydawać kasę na droższą puszkę z gorszą matrycą, skoro mogą mieć wszystko w jednym? A niestety tak nie jest.

Rozumiem, że to nie Wasza kasa pójdzie w błoto, to nie Wy będziecie kląć w żywy pień. Wy zabłyśniecie na forum, a jak ktoś będzie na tyle głupi, że Was posłucha, to jego sprawa. Reklamacji nie przyjmujecie..