dla mnie Tami za ciemny musze robić na F4-F5 iso 640 w kościele zastanawiam sie czy jak bym kupił 5D to czy dałbym rade zrobić ceremonie 50 -tką 1.4 ...teraz na Tamim 28-75 na szerokim mam 44mm i jest troszkę wąsko...daje rade ale nie zawsze jest miejsce żeby się odsunąć
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Chciałbym kupić jakąś w miarę tanią stałkę która nada się pod moją 30-tkę i zostanie już pod FF czyli 5 D lub jego następcę. Chciał bym w tym sezonie ułatwić sobie prace.
Doś już mam walki na kompie z wyciąganiem fotek po Tamronie
…co wybrać Canon 28 1.8 czy starszy Canon 35 F2 bez UMS..czy jakaś Sigma? …tylko te problemy z AF.. zniechęcają
Zaznaczam że ten obiektyw potrzebuje tylko do ceremonii ślubnej…tylko nie piszcie że 35 1.4…nie w tym roku..
Ktoś przerabiał już ten problem ?
Chciałbym kupić jakąś w miarę tanią stałkę która nada się pod moją 30-tkę i zostanie już pod FF czyli 5 D lub jego następcę. Chciał bym w tym sezonie ułatwić sobie prace.
…co wybrać Canon 28 1.8 czy starszy Canon 35 F2 bez UMS..czy jakaś Sigma? …tylko te problemy z AF.. zniechęcają
Zaznaczam że ten obiektyw potrzebuje tylko do ceremonii ślubnej…tylko nie piszcie że 35 1.4…nie w tym roku..
Ktoś przerabiał już ten problem ?[/QUOTE]