Cytat Zamieszczone przez Vitez
Dla mnie poruszone = nieprzyzwoite ... ale to pewnie rzecz gustu.
noooo. dla mnie podobne wrażenie co do UsM - przeostrzanie na potęgę.

A czy ja ci bronie tak twierdzic? Stwierdzilem tylko ze wg mnie sa poruszone i do repety (nie liczac tego z "klatki obok" ).
fakt, pierwsze dwa poruszone, co sam od razu bez bicia piany przyznałem. nie ma co już tego męczyć.

Hint ode mnie - portrety kobiet w pelnym sloncu = zmruzone oczy
W polcieniu/cieniu = doswietlanie (blenda/lampa).
wiewiórkę lampą? nawet orzeszek nie zatuszuje tego nietaktu :-)

No ja wiadomo z jakim ide... chcesz sie przylaczyc?
oj nieee. już wiem, że będziesz płoszyć wiewiórki flashem i grzechotem pięciuset klamotów z Twojego siga ;-) a orzeszków zapomnisz i będziesz sępić ode mnie :-D

Losowy to by byl gdyby slonce tak szybko zachrzanialo po niebie ze nie wiedzialbys kiedy, gdzie i z ktorej strony cien sie pojawi . Ja, by cienia nie miec - to sam zachrzaniam za rudzielcami az paskuda wyjdzie z cienia na w pelni oswietlona trawke/asfalt.
Losowy Viteziu masz też jak masz full słońce, robisz zdjęcie w alejce która jest w miarę równomiernie zacieniona, po czym zaczyna się mały wiatr, który rusza liśćmi drzew... i cień zaczyna Ci migotać. a że robiłem zbliżenie a nie krajobraz z małą wiewiórką to wyszło to niemiłosiernie:-D

to wszystko kwestia szczęścia - gdzie spotkasz wiewiórkę i jakie złapiesz warunki. zobaczymy czy Ci dziewczyna da ganiać po parku i załać okazję z wiewiórką :-) ja tak jak pisałem, będę atakował któregoś poranka.

Mam nadzieje ze mnie to nie czeka gdy bede w twoim wieku. Dzinsy sa najbardziej uniwersalne... a i spodnie materialowe mozna znalezc w ciemnym kolorze (np... bojowki? ).
kiedy ja właśnie w bojówkach zwykle chodzę i wtedy nie ma problemu. a teraz jak spomniałem inny spacer był, aparat przy okazji :-) tak na marginesie - na ciemnych brud widać lepiej, więc wychodzi na to, że ciemnych bojówek nie masz :-) z doświadczenia posiadacza bojówek w kilku kolorach w tym ciemnozielonym i czarnym. pozdrawiam