Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: [bebop] grudniowa okładeczka

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    przy okazji podziękowania dla Jac(ka), co prawda nie udało się wejść na teren lotniska (ale próbowałem), w każdym razie dzięki za info.
    'nie za ma co'
    Dziwne ze cie nie wpuscili ale moze na wiosne przejdziemy sie na plenerek szybowcowy :-) to bedziesz mial zdjecie na nastepna okladke ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Efekt na tej okładce przypomina mi wygląd crossowania. Fajne
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Efekt na tej okładce przypomina mi wygląd crossowania. Fajne
    dzięki. tutaj masz podobny efekt saturacyjny, ale analogiem na velvii50 - praktycznie bez PS'a - tylko resize, ale z kolei SilverFast to taki C1 tylko do skanów... 'naumiałem' się tak niedoświetlać 50'tkę velvii żeby iść przy oczywiście kontrolowanym oświetleniu (a raczej jego znikomości) w taką kolorystykę. teraz dołożyć tylko strob przez softbox i będzie git...

i jeszcze jeden. celowo zostawiłem dziury jakie mi profilab zrobił na końcówce filmu (jakoś mi się spodobały)

generalnie siedzę teraz w takich przesyconych kolorach i nakładanych klatkach na średnim. może za jakiś czas pokażę cykl z portretami w takich klimatach. czekam tylko na hassela ;-) póki co można sobie kliknąć na obrazek wskoczyć do galerii i popatrzeć na inne średnie partactwa.
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    'nie za ma co'
    Dziwne ze cie nie wpuscili ale moze na wiosne przejdziemy sie na plenerek szybowcowy :-) to bedziesz mial zdjecie na nastepna okladke ;-)
    kurcze sobacz za okno jak fajnie pada - temperatura trochę siadła... może plenerek jutro??? **** nie odmarźnie, będzie ładnie biało czysto...
    gra i buczy bebop

Uprawnienia umieszczania postów