'nie za ma co'Zamieszczone przez bebop
![]()
Dziwne ze cie nie wpuscili ale moze na wiosne przejdziemy sie na plenerek szybowcowy :-) to bedziesz mial zdjecie na nastepna okladke ;-)
'nie za ma co'Zamieszczone przez bebop
![]()
Dziwne ze cie nie wpuscili ale moze na wiosne przejdziemy sie na plenerek szybowcowy :-) to bedziesz mial zdjecie na nastepna okladke ;-)
Efekt na tej okładce przypomina mi wygląd crossowania. Fajne![]()
dzięki. tutaj masz podobny efekt saturacyjny, ale analogiem na velvii50 - praktycznie bez PS'a - tylko resize, ale z kolei SilverFast to taki C1 tylko do skanów... 'naumiałem' się tak niedoświetlać 50'tkę velvii żeby iść przy oczywiście kontrolowanym oświetleniu (a raczej jego znikomości) w taką kolorystykę. teraz dołożyć tylko strob przez softbox i będzie git...Zamieszczone przez Kubaman
i jeszcze jeden. celowo zostawiłem dziury jakie mi profilab zrobił na końcówce filmu (jakoś mi się spodobały)
generalnie siedzę teraz w takich przesyconych kolorach i nakładanych klatkach na średnim. może za jakiś czas pokażę cykl z portretami w takich klimatach. czekam tylko na hassela ;-) póki co można sobie kliknąć na obrazek wskoczyć do galerii i popatrzeć na inne średnie partactwa.
gra i buczy bebop
kurcze sobacz za okno jak fajnie pada - temperatura trochę siadła... może plenerek jutro??? **** nie odmarźnie, będzie ładnie biało czysto...Zamieszczone przez Jac
gra i buczy bebop