Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 114

Wątek: [bebop] grudniowa okładeczka

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

żeby nie było że jestem chwalipięta - przeleżało jakieś dwa miechy od roboty, a miesiąc od premiery (circa przed świętami).

popełniłem w okolicach lotniska na Bemowie okładkę dla zespołu ROAN.

przy okazji podziękowania dla Jac(ka), co prawda nie udało się wejść na teren lotniska (ale próbowałem), w każdym razie dzięki za info.

plik praktycznie nie ruszany w PS (poza dodaniem typo + kadrem), kolory przewalone w C1. trochę ostatnio siadłem średnim formatem w takiej przesyconej kolorystyce.
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Gratulacje Panie kolego

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    Gratulacje Panie kolego
    dzięki. jestem cholernie zadowolony, bo była to komercyjna robotka, a pracowało się bardzo konkretnie i szybko (!). żałuję tylko, że ze względu na czas i pogodę nie było szans z velvią50 i średniakiem . całość robiłem dwa dni (tzn. z kompletem reszty poligrafii do płyty + plakat - wszystko od zera), w międzyczasie fotografując diablątko parę postów wcześniej na inną okładkę ;-)

klimatem nie moja muza, ale chłopaki wiedzą co robią, bardzo solidne podejście...
    gra i buczy bebop

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Okładeczka bardzo, bardzo udana ... lubię ten styl. - GRATULUJĘ -

Żoneczka na teście ringlight'a bardzo ładnie wyszła ... no i to coś w oczach !!

( ile wyszedł Cię ringlight - jeśli można zapytać ?? jeśli możesz coś podpowiedzieć na PW - byłbym wdzięczny )

bodzio
    Guest

Domyślnie

coś w tym jest. Ten niebieski nawet pasuje ...

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Moris
    Okładeczka bardzo, bardzo udana ... lubię ten styl. - GRATULUJĘ -

Żoneczka na teście ringlight'a bardzo ładnie wyszła ... no i to coś w oczach !!

( ile wyszedł Cię ringlight - jeśli można zapytać ?? jeśli możesz coś podpowiedzieć na PW - byłbym wdzięczny )
    Moris dzięki. żona marudzi, że wyszła słabo "bo w 8-mym miesiącu ciąży nie można wyglądać dobrze", ale myślę, że nie jest źle ;-)
    odnośnie ringu to co prawda wg pomiarów światłomierza nie wyszedł mi wynik (moc) jak Sergiuszowi czyli pomysłodawcy/twórcy ringlightu, ale może kwestia innych żarówek.

o ringlight'cie jeszcze napiszę, może nie na priva, bo innym też się*przyda. mam wrażenie że gdzieś tutaj na forum pisałem ile mi to wszystko wyszło. chyba 200 zł łącznie ze statywem/wieszakiem. najdroższy jest statyw ;-) ja kupiłem wieszak metalowy w Ikea, bo był najstabilniejszy. zresztą jeden ring mi został, plus dwa mniejsze, narazie nie mam czasu skończyć.

teraz pracuje nad dwoma rzeczami: softbox do lampy błyskowej - pewnie zdążę przed Amberem (dla 550ex - jakoś mało z lampą pracuję, więc nie mam motywacji do kupna 580ex) i ring flash z 4 lamp. a że czasu mało to idzie wolno...
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    przy okazji podziękowania dla Jac(ka), co prawda nie udało się wejść na teren lotniska (ale próbowałem), w każdym razie dzięki za info.
    'nie za ma co'
    Dziwne ze cie nie wpuscili ale moze na wiosne przejdziemy sie na plenerek szybowcowy :-) to bedziesz mial zdjecie na nastepna okladke ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Efekt na tej okładce przypomina mi wygląd crossowania. Fajne
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Efekt na tej okładce przypomina mi wygląd crossowania. Fajne
    dzięki. tutaj masz podobny efekt saturacyjny, ale analogiem na velvii50 - praktycznie bez PS'a - tylko resize, ale z kolei SilverFast to taki C1 tylko do skanów... 'naumiałem' się tak niedoświetlać 50'tkę velvii żeby iść przy oczywiście kontrolowanym oświetleniu (a raczej jego znikomości) w taką kolorystykę. teraz dołożyć tylko strob przez softbox i będzie git...

i jeszcze jeden. celowo zostawiłem dziury jakie mi profilab zrobił na końcówce filmu (jakoś mi się spodobały)

generalnie siedzę teraz w takich przesyconych kolorach i nakładanych klatkach na średnim. może za jakiś czas pokażę cykl z portretami w takich klimatach. czekam tylko na hassela ;-) póki co można sobie kliknąć na obrazek wskoczyć do galerii i popatrzeć na inne średnie partactwa.
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    'nie za ma co'
    Dziwne ze cie nie wpuscili ale moze na wiosne przejdziemy sie na plenerek szybowcowy :-) to bedziesz mial zdjecie na nastepna okladke ;-)
    kurcze sobacz za okno jak fajnie pada - temperatura trochę siadła... może plenerek jutro??? **** nie odmarźnie, będzie ładnie biało czysto...
    gra i buczy bebop

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów