Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: 17-40L + 50 1.4 czy 24-70L?

Dopiero zaczyna Awatar tgrzyska
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Ja widziałem kiedyś kolesia na Wawelu - tam jest taka pseudo szatania, gdzie można zostawić rzeczy jak się idzie na komnaty. Miał chyba ze dwa plecaki - był francuzem - a w tych plecakach luźno leżały szkła, bo jak je kładł na ziemi, to aż trzeszczało - brrrr. Jak można!
    30D, w drodze C10-22, 24-105/4L IS, Speedlite 580EX II, Lowepro Flipside 300 i się powoli rozwija... no i jeszcze jakaś małpka po drodze.

Uzależniony

Domyślnie

a może na wojnie z tym szkiełkiem był. okopy, krew, błoto, karabin w ręku a szkiełko na szyi

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

krew, błoto?

nie prypuszczam - wygląda jak wyłowione z gara z zupą..

Uzależniony

Domyślnie

ciekawe czy właściciel chciałby sprzedać. może warto warto byłoby mieć taki pancerny egzemplarz. jak w takim stanie nadal działa to już pewnie nic nie jest w stanie go zniszczyć.

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    ciekawe czy właściciel chciałby sprzedać. może warto warto byłoby mieć taki pancerny egzemplarz. jak w takim stanie nadal działa to już pewnie nic nie jest w stanie go zniszczyć.
    z drugiej strony pekniecie moze powiekszyc sie o milimetr i moze to oznaczac katastrofe...
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    jest do sprzedania... TU

gdyby aukcja "zginęła" opis... ale z opisu wynika że niesprawny

Sold AS-IS, LENS WAS DROPPED AND DOES NOT WORK !!!!!!
    Glass has no marks on the front glass and some internal dust. EXACTLY AS PICTURED. Please see photos and place a bid. No reserve. Good luck. Great lens! This is for Canon EOS auto focus or Canon EOS DIGITAL cameras. Great price! The images are of the actual lens.
    Sold AS-IS, NOT WORKING.
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomygun Zobacz posta
    jest do sprzedania... TU

gdyby aukcja "zginęła" opis... ale z opisu wynika że niesprawny

Sold AS-IS, LENS WAS DROPPED AND DOES NOT WORK !!!!!!
    Glass has no marks on the front glass and some internal dust. EXACTLY AS PICTURED. Please see photos and place a bid. No reserve. Good luck. Great lens! This is for Canon EOS auto focus or Canon EOS DIGITAL cameras. Great price! The images are of the actual lens.
    Sold AS-IS, NOT WORKING.
    Ciekawe za ile pójdzie? Może ktoś potrzebuje jako dawcę.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

no i wkońcu padł.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów