Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Freestyle na śniegu

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    A może tak jak na filmiku poniżej? ;-)

http://www.apple.com/pl/pro/profiles/walch/
    Eeee.. terefere.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar orzeh
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

adamtg i co? zobaczymy jakies foty? jestem ciekawy jak Ci poszlo.
    pozdrawiam
    orzeh

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

po fotorelacje zapraszam na vimo.pl oraz do mnie na bloga po foty facetow: adam.chrabaszcz.pl

tutaj drobne przykladziki dla zachety:
    laski na vimo:
    faceci na blogu:

a i w bialce tez bylem w neidziele, wiec prosze sledzic bloga, ewentualnie galerie na cb
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    (.....)

a i w bialce tez bylem w neidziele, wiec prosze sledzic bloga, ewentualnie galerie na cb
    A w którym miejscu stałeś? :razz:
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

no ja na parku bylem caly czas. no i nie mialem bialej lufy akurat ze soba, bo robilem czarnymi stalkami
    zdjecia robilem przewaznie na wallridzie w parku. zobacz galerie. ostatnia fota.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    no ja na parku bylem caly czas. no i nie mialem bialej lufy akurat ze soba, bo robilem czarnymi stalkami
    zdjecia robilem przewaznie na wallridzie w parku. zobacz galerie. ostatnia fota.
    Widziałem z wyciągu tam kilku foto i dlatego pytam, nawet małem zamiar cyknąć kilka fot ale nie mogłem znaleźć mojej lubej (miała aparat) .
    Kapitan Wagner

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów