Pokaż wyniki od 71 do 80 z 329

Wątek: Całkowicie początkujący

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    No z Grzeskiem można gadać i gadać - ale w sumie to ważne że gość wie co sprzedaje i ma o tym pojęcie a ie jak w MM czy innych sklepach dla..
    Co do dwóch dni to obawiam się że to bardzo optymistyczna wersja
    Miałem na myśli gałkologię podstawową w podstawowym zakresie pracy aparatu, aby nacisnąć PSTRYK.:razz:

Tak - daleko mi do USTAWIEŃ OSOBISTYCH, jakie tu widzę.

Prawda, Pan Grzegorz jest bardzo kompetentny i nie żałuje czasu na wszelkie dociekliwości klienta.
    Zaraz niektórzy pomyślą, że na tym zarabia, nie tak do końca, On po prostu całkowicie przystosowuje się do wymagań.
    Aparat za 100zł – proszę bardzo, bez przekonywania, że wziąć droższy.

Nawet komplet toreb i futerałów mi dobrał, ustawiając tak przegrody, aby filtr i osłony na obiektywy były ułożone jak należy.

Wpadłem w szał zakupuw i nawwet, między innymi jak brać to wszystko, chciałem NAWET kupić dystanse do obiektywów, do zdjęć makro, raptem nieco ponad 500zł komplet, Pan Grzegorz stwierdził, że niech najpierw się nauczę (oczywiście w sposób zakamuflowany) pracować tym, co mam, kupić zawsze można.

Co do 5D – mogłem wziąć, długo oglądałem - body, ani to ergonomiczne, ani ładne – taki klocek, że parametry lepsze, toż do diaska niech ja wykorzystam w jakimś procencie możliwości aparatów które już mam.
    Na pewno nie będę się doszukiwał jak wyjdą złe fotki czy to z 50E czy cyfry, błędów sprzętowych, bo myślę, że byłby to największy mój błąd.

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    a mnie się właśnie podoba surowość tego korpusu.
    Nie ma żadnych głupich trybów obrazkowych, nie ma wyskakującej kukułki, całość psuje chyba tylko zielony kwadracik... :-)

Jest kilka korpusów z bagnetem EF, które uważam za "wyrozniajace sie":
    Przepraszam, że nie cytuje całości, bardzo pouczająca dla mnie post.
    Z gustami się nie dyskutuję, więc szanuję kolego pogląd.:-D

Pozdrawia Waldek
    ----------------------
    http://rafa.koralowa.pl
    http://katalog-www.eu
    Ostatnio edytowane przez Waldek24 ; 10-03-2008 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów