Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta
Dzięki za wyjaśnienie tego i owego. Tak czy siak raczej bym się na to nie zgodził, by moje zdjęcia były wszędzie gdzie tylko ktoś sobie zamarzył je umieścić. Na oblegane forum zdjęcia bym wysłał jak najbardziej, ale z np. linkiem do swojej własnej strony i krótką adnotacją "kopiowanie bez zgody autora... itd.".
Zgadzam się z Tobą w zupełności, zależnie, jak kto podchodzi do swojego hobby, lub przyszłego ewentualnego sposobu na zarobkowanie.

Ja udostępniłem raptem kilka fotek, w tematyce, która jest traktowana przeze mnie (jak na razie) całkowicie rozrywkowo, ale trzeba przyznać w dziedzinie pasjonującej.

A słyszał szanowny kolega, że trzeba czasem stracić, aby później zarobić

Wiem, poczucie własności, ale proponuję zwłaszcza, że jesteśmy w dziale dla początkujących być mniej rygorystyczny, POWAŻNIE OPŁACI SIĘ ;-)

Ja dużo pracuję (dzień w dzień), po wiele godzin dziennie i mam fotki, na które ciężką pracą zapracowałem, wielokrotnie nieprzespane noce, powracanie w to samo miejsce po kilka razy po odpowiednie światło i nastrój, nie było to obok domu, wielokrotnie wielokilometrowe marsze.
Tych bym nie dał.

A tutaj, „wyskoczyłem” sobie na imprezkę, 50 minut adrenaliny i czego tu żałować.