Pokaż wyniki od 1 do 10 z 329

Wątek: Całkowicie początkujący

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Waldek24 Zobacz posta
    Ciekaw jestem, jakich mankamentów dopatrzycie się w tej fotce...

Poza tym, że cyknięte w automacie i pewnie dlatego poprawnie naświetlone to już nic dobrego o tym czymś powiedzieć się nie da. Zdjęciem to toto naprawdę trudno nazwać. Co jest źle? Wszystko.

Wydaje mi się, że trochę źle rozumiesz formułę forum. Piszesz coś w rodzaju bloga a tu nie ma takiego działu.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Poza tym, że cyknięte w automacie i pewnie dlatego poprawnie naświetlone to już nic dobrego o tym czymś powiedzieć się nie da. Zdjęciem to toto naprawdę trudno nazwać. Co jest źle? Wszystko.

Wydaje mi się, że trochę źle rozumiesz formułę forum. Piszesz coś w rodzaju bloga a tu nie ma takiego działu.
    Zgadza się aparat ustawiony na P, jeszcze nie wyobrażam sobie ustawień manualnych jak wokół mnie jedna jatka i to w odległości zaledwie metr, półtora
    Już ja Ciebie Januszu w wyobraźni widzę.
    Tak się bawią Kaukazy.

Nie lubię zaśmiecać forum coraz to nowymi wątkami i pytaniami o sprzęt, mam to już za sobą i dysputami (czytam wszystkie) np. o ile przybliża teleobiektyw – żenada, niech spojrzy w okular celownika i po sprawie.

Wystarczy bardzo uważnie poczytać „przyklejonych” np. - http://canon-board.info/showthread.php?t=12049 i problem obiektywów rozwiązany.

Zresztą o sprzęcie moim zdaniem za dużo a za mało słów krytyki o prezentowanych zdjęciach.
    Zresztą w wielu wątkach problem sprzętu został zamknięty, wystarczy przeczytać.
    Bardzo moje subiektywne zdanie.
    Czy P w takiej sytuacji to taki grzech?

PS. WAŻNE – nie mnie ustalać reguły, ale zdanie moje mam prawo wypowiadać.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów