Pokaż wyniki od 1 do 10 z 329

Wątek: Całkowicie początkujący

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    Powiedz mi po co chcesz wydawać 300zł na czytnik?!Na Twoim miejscu kupil bym zwykly maly czytnik na allegro pod USB za 30zł i bylo by dobrze..... Przecież nie zawsze bedziesz mogl zrzucic foty przez FireWire np. do kogos na kompa przez USB juz tak

Ja korzystam z tego:http://allegro.pl/item328809344_czyt...iwersalny.html
    I jestem mega zadowolony....transfer taki jak byc powinien takze wsio jest ok.
    Może to zabrzmi bardzo nietaktownie, to z góry przepraszam – SERDECZNIE.

Mam czytnik ponoć najlepszy pod USB i cholera mnie bierze, jeśli muszę czekać ponad godzinę, aby skopiować zdjęcia na dysk.

Jeśli na sprzęt wydałem w salonie Canon ponad 25 tyś to 300zł już nie robi różnicy, dla samego komfortu pracy.

Zresztą zawsze byłem dewiantem, jeśli chodzi o sprzęt, jakim się posługuję, tłumacząc sobie, że na słaby mnie nie stać – takie tam nieco głupie usprawiedliwienie.
    Jeśli od połowy lat 90-tych zajmuję się informatyką to notebook musi być naprawdę szybki.
    Jeśli zakładałem rafę koralową w domu to oprzyrządowanie, tylko firma DELTEC – wyżej już nic nie ma.
    Wówczas były zawsze efekty – brak awaryjności, nienaganna praca i co bardzo sobie cenię to upływający czas.

Spokój i nigdy się nie śpieszę to w plenerze z aparatem, tam dopiero uzyskuję spokój ducha, jest to mi BARDZO POTRZEBNE I TO BARDZO – zwłaszcza pracoholikowi, który sypia po 4 godziny na dobę od niepamiętnych czasów.
    Ostatnio edytowane przez Waldek24 ; 26-03-2008 o 10:09
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów