[QUOTE=Waldek24;441709]Dziękuję serdecznie, na Ciebie można zawsze liczyć.
Pojadę do sklepu i kupię ten cholerny czytnik kart pod USB bo system WIN poknocił i za nic nie przyjmuje sterowników 5D, pomimo deinstalacji 40D.
Musiałbym w Regedit pogrzebać ale nie mam na to siły.[Quote]
W instrukcji ostrzegają o ile pamietam żeby nie podłaczać aparatu do compa przed wgraniem softu Canona. Prawdopodobnie w takim przypadku win go sobie instaluje i potem psoci.Nie jestem informatykiem więc nie bede próbował Cie dokształcac w Twojej branzy .Ja przy przejściu z
20d na 5d nie mogłem wgrac softu 5d.Udało mi sie tego dokonac z kopii płytki sporzadzonej na innym compie.Oryginalna płyta do dziś sie nie wgrywa.Podziwiam akwarium
Z fotkamii tak jak koledzy radzą,popracuj nad nimi i nie licz na b.szybki efekt.To jak wszystko wymaga czasu.Sama mysl o tym jakie masz tematy w akwarium
Efekt moze byc niewiarygodny.Sfotografowac dno m.czerwonego we własnym mieszkaniu
A te grzebanie w rejestrach to chyba lepiej zrobic teraz, bo mozesz wywalac wszystko ze słowem canon.Jak sobie niedługo nawkładasz na dysk duzo innych rzeczy z tym słodkim słówkiem,to dopiero bedzie ubaw.Pozdrawiam :-)