Strona 30 z 33 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 329

Wątek: Całkowicie początkujący

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Co nie zmienia faktu, że według mnie i tak lepszy efekt dałoby tutaj panoramowanie przy czasie powiedzmy 1/125s czy 1/100s. Te 2 zdjęcia według mnie też nie są najlepsze.
    350D

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    niech Was nie zmyli "24" przy nicku
    Ja myślę, że to z chęci bycia gotowym na zdjęcia 24 na dobę :-)
    Co zresztą udowadnia w tym wątku (rano, wieczór, we dnie, w nocy...)
    Waldek trzymam kciuki. Błędów nie robi tylko ten, co nic nie robi, a ten kto myśli, że wie wszystko - nic nie wie.
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Ja myślę, że to z chęci bycia gotowym na zdjęcia 24 na dobę :-)
    Co zresztą udowadnia w tym wątku (rano, wieczór, we dnie, w nocy...)
    Waldek trzymam kciuki. Błędów nie robi tylko ten, co nic nie robi, a ten kto myśli, że wie wszystko - nic nie wie.
    Dobrze to ująłeś 24 godziny na dobę, właśnie wróciłem z nocnego fotografowania, mała przekąska i dzisiaj okolice Sielpi – urocza miejscowość wypoczynkowa z dużą ilością okolicznych ciekawych obiektów zabytkowych.

Z tą moją porządnością to trochę nie tak do końca prawda, kiedy Waldek ma aparat w ręku.

Pewne – nikogo w życiu nie skrzywdziłem, tego jestem pewien.

Stwierdziłem ostatnio, że dostaję małpiego rozumu, jak widzę nienaturalną sytuację.

Jadę bardzo wcześnie rano i słyszę syreny policyjnych radiowozów i karetek pogotowia.
    Przyśpieszam i mam, jestem pierwszy – makabryczny wypadek potrącenia (zabicia) kobiety przez opla.

Łapię aparat (idiota) i jak robot robię serię zdjęć umierającej kobiety na masce samochodu z głową w rozbitej szybie, uważając jak sobie przypominam, aby wyszły dobre, ostre kadry i zastanawiając się przez moment nad f=? – tak sobie teraz przypominam.

Dostaję od policji, która przyjechała solidny mandat za złe parkowanie i słusznie – pierwsza kara.

Druga kara była bardziej uciążliwa, kac moralny jak zobaczyłem fotki na ekranie komputera i myśl, co ja zrobiłem.
    Fotki do kosza – kac moralny nadal został.:-(
    Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Waldek24 Zobacz posta
    Stwierdziłem ostatnio, że dostaję małpiego rozumu, jak widzę nienaturalną sytuację.
    Waldek! Sfotografować coś niezwykłego - dobra rzecz. Takie zdjęcie samo gada, niedostatki warsztatu będą Ci łatwiej wybaczone. Ale sfotografuj zwyczajność, spokój, codzienność - tak, żeby zachwycić - to jest zadanie!

Druga kara była bardziej uciążliwa, kac moralny jak zobaczyłem fotki na ekranie komputera i myśl, co ja zrobiłem.
    [/B]:-(
    Masz rzadki dar Człowieku - dar uczenia się od samego siebie..

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

a ja czytam i czytam i nie wiem co powiedzieć, wiem jedno Ewa to taka nasza dobra dusza na tym forum, załagodzi, uspokoi, da do myślenia,,,,,,,,
    Waldku czekam na fajne fotki, trzymam kciuki
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzień dobry
    Ja nadal czekam i sądzę że inni też

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krasuski Zobacz posta
    Dzień dobry
    Ja nadal czekam i sądzę że inni też
    Właśnie od rana wróciłem z fotografowania, nadal nie folguję sobie nawet na chwilę, czyniąc to z miłą chęcią.

„Perełki” odkładam w folderze na pracę dyplomową, gdzie promotorem jak wiadomo jest Janusz (jak mi wiadomo wraca - koniec tego miesiąca).

Takie tam moje strzelanki niezobowiązujące zamieściłem.

Jeśli Janusz postawi choćby słabe trzy, a umowa jest zero tolerancji, jakiejkolwiek to będę zamieszczał i wówczas z miłą chęcią bez jakiejkolwiek buty z mojej strony pokornie przyjmę krytykę chcąc polepszać swój warsztat.

Wówczas i forumowicze, ale i Janusz publicznie podda krytyce każdą z osobna fotkę.

Niewątpliwie nie tylko dla mnie będzie nauka, ale i myślę takie publiczne pranie brudów przyda się wielu innym na tym forum – nieco szkoda, że na moim przykładzie, ale niech tam.
    Pozdrawiam.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no to czekamy
    pozdrowienia

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

czekamy