Ja tam Najwspanialszej z Zon przysiegalem 'tylko' milosc, wiernosci i cos o nieopuszczaniu az do smierci. W temacie sprzetu foto nic nie przysiegalemZamieszczone przez mmsza
![]()
Ja tam Najwspanialszej z Zon przysiegalem 'tylko' milosc, wiernosci i cos o nieopuszczaniu az do smierci. W temacie sprzetu foto nic nie przysiegalemZamieszczone przez mmsza
![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Święte słowa, choć niczego rodzinie nie obiecywałemZamieszczone przez mmsza
.Ale zaczynam ostrożnie. Po lekturze forum wole dokonywać przemyślanych zakupów i jako amator sam oceniac czy jakość fot mi odpowiada , niż rzucać sie na L-ki jak szczerbaty z kosą na Łysego :grin:
Póki co ...doceniam opinie nt kitowego szkła...ale nie kupie 17-40 póki nie będę miał gripaBody mi sie zgubi przy tym szkle
![]()
skromny dorobek...www.pbase.com/alv32
Ja na szczescie jestem mlody, wolny jak ptak, nikt mi do portfela nie zaglada i nikomu nic odnosnie moich wydatkow nie musze przysiegac 8)Zamieszczone przez mmsza
(stad ten podpis - zamiast mieszkania, samochodu, pieluch, zabawek)
Tu nawet nie chodzi o zagladanie do portfela. Najwspanialasza z Zon ani darmozjadki portfela mi nie zagladaja. Zereszta i tak niemal cala kasa siedzi w banku, a rodzinka hasel nie zna ;-) To raczej efekt innej ekonomii zycia i odpowiedzialnosci. Jak bylem studentem, to sobie moglem pozwolic aby przez kilka miesiacow na mleku, burakach i cieplym chlebku jechac. Teraz takiej opcji dla rodziny to ja nawet nie probuje forsowac. No i pewnie wczesniej nie zamowilbym sobie psa, ktorego rodzinka sobie wlasnie wymarzyla :smile:![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000