Kibic z #9 wymiata, wyścig "kaszlaków" też :-D
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Mam wrazenie, ze trzeba jednka na takich rajdach stosowac mocne skroty perspektywy, wowczas auta zyskują jeszcze dynamiki.
Ja osobiscie chyba bym robil z poziomu gruntu...
Zadne mnie nie powala. Nr 6 z perspektywa na kosciol jest niecodzienne wlasnie ze wzgledu na 2 plan i dlatego to wybieram, pomimo, ze dynamicznie troche malo sie dzieje.
Mi też brakuje dynamiki w tych fotkach a przecież jest śnieg , ma co bryzgać spod kół no i same samochody są jakoś tak złapane w mało korzystny sposób z fotografującymi w tle. Mi też z tych fotek podchodzi nr.6.
Ostatnio edytowane przez abcdariusz ; 06-03-2008 o 19:54
dla mnie 9 mało dynamicznafotki niezłe , tylko 5 mi nie pasuje, dlaczego to zdjęcie pokazałeś?
5 pokazałem, jako rajdowy, miejscowy klimacik, podobnie jak zresztą 9. Co do bryzgającego śniegu spod aut, to ja nie byłem w stanie tego spowodować, a warunki były takie jak na fotkach. W większości miejsc rozjeżdżone, a więc śnieg bryzgał jedynie gdy ktoś zapiął już boka i szedł poza wyjeżdżoną drogą, co zresztą miejscami widać.
Z miejscówek do zdjęc zadowolony nie byłem niestety, bo musiałem być mobilny.
A apropos klimatów to polecam jeszcze ten link.
Popatrz na kibica... full wypas - w ręku trzyna FINLANDIĘ!!!
Zdjęcia świetne. 9 to jakbym siebie widział! Choć trochę młodszy jestemA 5 też spoko, co tam auta, ważne, żeby dziewczyny też były!
Przepraszam, że nieco odświeżam temat, ale mam małe pytanko do autora.
Czy zdjęcia robiłeś przy użyciu szkła C70-200 f/4 ?