Myślę że kompresor dentystyczny będzie jak znalazł8).
Myślę że kompresor dentystyczny będzie jak znalazł8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ale to juz bedize ciezej dostac na allegro![]()
![]()
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
jak sobie napsikasz oleju (tłuszczu) do środka, to już raczej nie Żytnia, a Powązki...![]()
nie za dużo tam kurzu, talku, brudu? już i tak z gruszkami aptecznymi trzeba uważać, więc ja bym nie ryzykował.
witamy,
pomysł rzeczywiście zwariowany, a czy te 'dmuchawki' nie 'sikają' jednocześnie wodą z tej samej końcówki? lepiej żeby przy czyszczeniu nie została tam jakaś drobinka albo żebyś ty nie pomylił guzika w ostatniej chwili![]()
pozdro.,
m.
znalazlem taka oto probe szybkoscihttp://www.komar.org/faq/camera/cano...40d-autofocus/
pozdrawiam![]()
To mój pierwszy post na tym forum w związku z czym na początek witam wszystkich.
Od soboty stałem się szczęśliwym posiadaczem CANON’a 40D i jak do tej pory nie mam z tym aparatem większych problemów.
Zdaję sobie sprawę, że temat wątku jest inny ale nie chciałem zakładać nowego tematu, wiec mam nadzieję, że zadanie pytania będzie mi wybaczone.
Pytanie jest takie.
Czy jest możliwość jednoczesnego zablokowania AF i pomiaru światła za pomocą wciśnięcia spustu migawki do połowy? Jeśli tak to gdzie w menu można to ustawić. Do tej pory po pobieżnym przeglądaniu menu i instrukcji obsługi nie udało mi się tego dowiedzieć. Jestem na etapie blokowanie pomiaru światła za pomocą guzika oznaczonego * ale wygodniejsze dla mnie jest blokowanie AF i zmierzonego światła za pomocą spustu migawki.