Dobre, dynamiczne ujęcia.
Kiedyś tu była stopka:-)
Nie widze tutaj ani krztyny walki...!!?? Rozumiem,z e to pokazówka, ale nawet na pokazówce zawodnicy rywalizują ze sobą. Tutaj masz jakies pomieszane wyskoki cyrokowców z wsadami sam na sam ze soba. Kompletny brak akcji zniechęca mnie calkowicie.
Walka jest na jedynce. Bardzo podobają mi się jakościowo.
Canon
1 6 7 .. brak twarzy .. takie sie od razu kasuje chyba ze jest jakiś mega hiper super fajny moment .. a takowych brak na tych zdjęciach
4 5 dobre momenty .. ale niewykorzystane ... jak już robiłeś na szeroko (wnioskuje bo dużej GO) . to trzeba było stanąć gdzie indziej
Eos system
Uki a ty byłeś?
nie zgodzę się z tym, że kasujemy zdjęcia gdzie twarzy nie widać... nawet się bardzo nie zgodzę z tym....
napisałem że są wyjątki a te wymienione przeze mnie zdjęcia takimi wyjątkami nie są ..
w tym roku mnie nie było .. w tv oglądałem tylko
Eos system
nie twarz jest na zdjęciu najważniejsza... uwierz.
uki no mnie też nie było... się chyba zraziłem w tamtym roku.![]()
w przeciwieństwie do Iczka widze na 1 i 2 rywalizację i walkę, 3 tez mi sie podoba, co do popisów cyrkowych a raczej konkursu wsadów jak mniemam to 4 i 5 - świetny moment uchwyciłeś, reszta mnie nie ujęła choc nie powiem ze są złe. W przypadku 1 uważam ze nie musi byc zawsze widać twarzy zawodników, widziałem mnóstwo takich zdjęć robionych przez zawodowych fotoreporterów w których nie zawsze widac twarze zawodników szczególnie gdy są w powietrzu pod koszem, i skoro oni pokazują takie zdjęcia to ty tymbardziej możesz. Nie przejmuj sie zbytnio krytyką która jest małokonstruktywna, przecież krytykują cię tacy sami amatorzy jak ty, jak ja, którzy w swoim dorobku mają również kiepskie ujęcia.