Oooo, ostatnie komentowałem przed chwilą na plf, tu mogę napisać tylko to samo![]()
Oooo, ostatnie komentowałem przed chwilą na plf, tu mogę napisać tylko to samo![]()
tylko zachód jest na zachodzie a tu jest polska tylkoale faktycznie się ruszyło troszkę... choć i tak w niektórych halach raz że się nie da tego zrobić bez dopalania lampą ( co jest zabronione w naszym kraju) dwa kluby nie chcą sie zgadzać...
czysta bo sam 3 godziny przed meczem ją czyściłem![]()
ano co mecz trzeba... choć nie jest tak źle raz wyczyszczona potem tylko przetarcie
ale tak czy siak musze być koło 3 godzin przed by podwiesić nieprzeszkadzając zawodnikom w rozgrzewce
i widać twarze![]()
moment czegoś nie łapię: czy kolega kieplinek to ten sam co kolega piortusb?
Bo jeśli tak to zaraz zbanujemy jedno konto, a jeśli nie to dlaczego kieplinek ładuje się ze swoimi fotografiami do cudzego wątku..![]()
![]()
nie nie jest to ta sama osoba.... a "ładuje się do tego cudzego wątku" bo jest to zdjęcie w temacie (mam rozumieć że tylko we własnych tematach można dodawać własne zdjęcia?) No i czy sam piotrusb maco do tego jakieś wątpliwości bo mówią, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu...