-
[avantgarde] photos
-
-
Coś już napisał
-
Początki nałogu
-
Kochani STOP!
Mi nie o taka opinie chodzi.. prosze krtykowac krytykowac ile wlezie, wybralem jedne z najfajniejszych swoich zdjec jak widzicie tematyka raczej sobie tak plynie...ja tez plyne w roznych tematach..dlatego wole ocene tego typu: [zdjecie] - [dlaczego] bylbym wam niezmiernie wdzieczny...
-
Coś już napisał
1 - nic ciekawego - kupa zelastwa w jakiejs ruderze.
2 - nie rozumiem tego zestawienia - co chciales pokazac? slupki? kapliczke czy bluszcz?
-
1 - nie rozumiem po co
2 - j.w.
3 - bardzo mi się podoba, świetnie to pokazałeś
4 - świetne choć ucięte nogi mi akurat przeszkadzają
5, 6 i 7 - nie rozumiem, zwłaszcza stylistyki
8 - świetne
-
4 - ucięte stopy wyglądają fatalnie. Jeśli nie chciałeś pokazywać swoich klejnotów to takie ustawienie stóp było nie najlepszym pomysłem.
6,7 - "**** w fabryce" to jednak nic odkrywczego. Było tysiące razy, będzie tysiące razy. Ciężko oceniać obiektywnie bo raczej uwagę przykuwa całkiem niczego sobie ciało, reszta nie ma kompletnie żadnego znaczenia.
8 - fajne aczkolwiek dałbym odrobinkę więcej oddechu (pół centymetra z każdej strony) - niedobrze wygląda gdy jeden z głównych elementów jest niemalże na granicy kadru (łokieć, plecy, but)
-
-
Początki nałogu
Trzecie uważam za interesujące, ale razi mnie to białe niebo na górze kadru, bez niego byłoby chyba bardziej nastrojowo. Robiłeś od raz BW, a jak nie - czemu zdjąłeś kolor?
-
Bywalec
1 i 2 nic nie wnosi
nr 6 niesle, lae ja bym kadrowal inaczej, bardziej przycial gore i zostawil tuz nad lydkami i w dol, taka mala tajemniczosc
to oczywiscie moje zdanie.
Uprawnienia umieszczania postów