Zobacz wyniki ankiety: Czy ciągle warto kupić Canona 400d?

Głosujących
151. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Canon 400d... czy ciągle warto?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Tak... zdecydowanie "pierdoły" ... i tak mało ich
    Mówiąc o "pierdołach" mam na myśli brak rewolucji czy na prawdę istotnych dla amatora zmian. Z dwunastu rzeczy jakie wymieniliśmy istotną różnicą dla amatora jest jedynie obecność Liveview. Oba aparaty oczywiście różnią się szczegółami, ale zmiany nie są na tyle istotne aby płacić 600 zł więcej za 450D niż za 400D.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Mówiąc o "pierdołach" mam na myśli brak rewolucji czy na prawdę istotnych dla amatora zmian. Z dwunastu rzeczy jakie wymieniliśmy istotną różnicą dla amatora jest jedynie obecność Liveview. Oba aparaty oczywiście różnią się szczegółami, ale zmiany nie są na tyle istotne aby płacić 600 zł więcej za 450D niż za 400D.
    Co do "pierdół" to jeszcze iso w wizjerze na stałe + dedykowany przycisk, poprawiony grip, "My menu". Co do Af-a to wygląda na to, że w środku jest podwójny krzyżowy, a całość została przeprojektowana.
    Tutaj jest szczegółowy opis zmian .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Z dwunastu rzeczy jakie wymieniliśmy istotną różnicą dla amatora jest jedynie obecność Liveview.
    Ale chyba punktowy pomiar swiatla tez warto wymienic jako istotna roznice.
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Uprawnienia umieszczania postów