nie warto, szukaj dalej. Czym będziesz kartę wyciągał. Zapałką będziesz naciskał?
Pozdrawiam
nie warto, szukaj dalej. Czym będziesz kartę wyciągał. Zapałką będziesz naciskał?
Pozdrawiam
|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger
Problemem stwierdzenia czy się opłaca jest to iż sam przyznajesz że sie nie znasz,więc dokładnie stanu raczej nie sprawdzisz.
Ale jesli wszystko jest ok z tym aparatem to cena za zestaw jest bardzo przystępna i atrakcyjna
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Problem moze być tylko z tym wyjmowaniem karty
Ostatnio edytowane przez Bartek_902 ; 29-09-2010 o 20:59 Powód: Automerged Doublepost
dla porównania mogę powiedzieć ze za swojego 400d dałem 1000zł w zestaw którego wchodził body+obiektyw kitowy(18-55mm)+karta 4GB+statyw
aparat praktycznie w stanie idealnym nie miał widocznych rys
uważam ze jeśli z tymi dwoma obiektywami to cena jest dobra,nie są za specjalne ale jak dla początkującego z lustrem to jest czym się pobawić
jeśli masz kabel do aparatu to karty nie będziesz musiał wyciągać zbyt często więc nie będzie stanowiło to dużego problemy
Cienkie palce i długie paznokcie żony wyciągają kartę :-D
a tu link do przykładowych fotek z tego sprzętu http://www.flickr.com/photos/54286002@N02/
Nie warto. Za 700-800 możesz kupić niezajechane 20D. Te obiektywy szału nie robią. Jak masz mieć satysfakcję z robienia zdjęć, to i tak zainwestować będziesz musiał w lepsze szkła, choćby canona 50 1.8. Troche to dziwne, że w aparacie odpadł przycisk do wyjmowania karty.Pozdrawiam
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
O ile sprzętem, to nazwać można? Bo jak na moje to coś na pewno musi nie grać z obiektywami do tego zestawu. Żebyś nie stracił jeszcze na tym. A co jeśli wciśniesz zapałkę i przestanie Ci karty czytać? Wymiana całego slotu to już spory wydatek.
Warto dopytać jeszcze. Jak na moje, to te zdjęcia robione od niechcenia...
Koleżanka kupiłem 20D, nie przetarty, malutkie ryski na ekranikach. Cena 1200. Co prawda z 28-90, ale dziewczyna jest zadowolona![]()
Odpuść sobie.
Wszystko zależy czy te 900 PLN jest max w zakupach. Popatrz np. tu, ciekawa propozycja.
Tyle dałem za body 30d w którym nic nie było urwane.
Witam, mam pytanie, a mianowicie czy opłaca się kupić canona 400d z obiektywem kitowym za 800zł?
Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam
To zalezy w jakim jest stanie, jaki ma przebieg i do jakich zdjec ma byc wykorzystywany. Moze sprecyzuj![]()
Piotr Dejneka
Canon 6D, 5D, C 70-200/2.8, C 50/1.8 STM, S 35/1.4, C 17-40/4, S 85/1.4
piotrdejneka.pl