Zobacz wyniki ankiety: Czy ciągle warto kupić Canona 400d?

Głosujących
151. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 81

Wątek: Canon 400d... czy ciągle warto?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Tenże jest już w AF w 400d (30d)...
    A rzeczywiście, no to zostaje około 11 różnic 8) .

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A rzeczywiście, no to zostaje około 11 różnic 8) .
    Wedle tego co widać na zdjęciach ImRes, depreview, to jest to całkowicie nowy układ. Czy będzie odczuwalna różnica? Time will tell us .

Tutaj linki do zdjęć sensora AF z 400D i 450D.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-03-2008 o 23:47
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Mam 400d, miałem okazję pstrykać 30d. W tej kasie bierz 30d.. jak będzie cash back to 40d.. Nie zastanawiaj się nawet.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wedle tego co widać na zdjęciach ImRes, depreview, to jest to całkowicie nowy układ. Czy będzie odczuwalna różnica? Time will tell us .

Tutaj linki do zdjęć sensora AF z 400D i 450D.
    Ciekawe jaki to ma sens. Bo wg mnie różnica pomiędzy AF w 40d i 400d (30d) jest duża, ale nie tak ogromna, żeby wciskać jeszcze coś pomiędzy. Poza tym na pewno mogli wsadzić w 450d AF z 40d i nowy aparat by wymiatał, a koszty produkcji obu modeli pewnie by jeszcze spadły.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remol71 Zobacz posta
    STOP BYKOM
    i co pociekło ci po nogach ?

Dopiero zaczyna Awatar cyga
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coob Zobacz posta
    Mam 400d, miałem okazję pstrykać 30d. W tej kasie bierz 30d.. jak będzie cash back to 40d.. Nie zastanawiaj się nawet.
    Temat był o 400d, tzn że moje fundusze zamykają się w okolicach 1800zł. Samo body 30d to koszt: 2300-2700 średnio, a już 40d to ponad 3400. Cashback... wiem wiem, ale cena ciągle przekracza znacznie 400d. Aż tyle nie mam zamiaru wydawać (JESZCZE). Zobaczymy jak mi się będzie robiło zdjęcia z 400d (bo chyba na niego się zdecyduje ostatecznie), a wtedy ewentualnie pomyślimy o upgradzie

Zauważyłem, że mamy inteligenta (pewnie niejednego) na forum;
    Twoje głosy michalab na pewno mi bardzo pomogą (mowa o ankiecie). 5 odpowiedzi, pięć różnych.
    Ostatnio edytowane przez cyga ; 08-03-2008 o 18:15

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyga Zobacz posta
    (....)
    Zauważyłem, że mamy inteligenta (pewnie niejednego) na forum;
    Twoje głosy michalab na pewno mi bardzo pomogą (mowa o ankiecie). 5 odpowiedzi, pięć różnych.
    Wiesz pytania w tej ankiecie są tak skonstruowane, że praktycznie nie da się wybrać sensownej jednoznacznej opcji (ja nie potrafiłem - dlatego nie głosowałem). Być może kolega michalab właśnie znalazł sosób 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar cyga
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No dobra, może jedna odpowiedź czasami nie wystarczy, żeby się "wyrazić", ale nie znów wszystkie.

Tak, to świetny wybór za te pieniądze. i Nie nie nie! Odradzam (dlaczego?)! nie brzmią zbyt podobnie 8)

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyga Zobacz posta
    No dobra, może jedna odpowiedź czasami nie wystarczy, żeby się "wyrazić", ale nie znów wszystkie.

Tak, to świetny wybór za te pieniądze. i Nie nie nie! Odradzam (dlaczego?)! nie brzmią zbyt podobnie 8)
    Widzisz problem polega na tym, że bez danych wejściowych wszystkie te odpowiedzi w pewnych warunkach mogą być słuszne .
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

ja bym myślał nad 30D - sprawdź dział sprzedam jest tam jedna puszka za 1900zł prawie nówka właściwie i 2droższe w podobnym stanie. Zadzwoń pogadaj, zdecyduj ;-) Komfort pracy na "dwucyfrówkach" jest dla mnie o niebo lepszy.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów