Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-03-2008 o 23:47
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Mam 400d, miałem okazję pstrykać 30d. W tej kasie bierz 30d.. jak będzie cash back to 40d.. Nie zastanawiaj się nawet.
Ciekawe jaki to ma sens. Bo wg mnie różnica pomiędzy AF w 40d i 400d (30d) jest duża, ale nie tak ogromna, żeby wciskać jeszcze coś pomiędzy. Poza tym na pewno mogli wsadzić w 450d AF z 40d i nowy aparat by wymiatał, a koszty produkcji obu modeli pewnie by jeszcze spadły.
Temat był o 400d, tzn że moje fundusze zamykają się w okolicach 1800zł. Samo body 30d to koszt: 2300-2700 średnio, a już 40d to ponad 3400. Cashback... wiem wiem, ale cena ciągle przekracza znacznie 400d. Aż tyle nie mam zamiaru wydawać (JESZCZE). Zobaczymy jak mi się będzie robiło zdjęcia z 400d (bo chyba na niego się zdecyduje ostatecznie), a wtedy ewentualnie pomyślimy o upgradzie
Zauważyłem, że mamy inteligenta (pewnie niejednego) na forum;
Twoje głosy michalab na pewno mi bardzo pomogą (mowa o ankiecie). 5 odpowiedzi, pięć różnych.
Ostatnio edytowane przez cyga ; 08-03-2008 o 18:15
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No dobra, może jedna odpowiedź czasami nie wystarczy, żeby się "wyrazić", ale nie znów wszystkie.
Tak, to świetny wybór za te pieniądze. i Nie nie nie! Odradzam (dlaczego?)! nie brzmią zbyt podobnie 8)
Kapitan Wagner
ja bym myślał nad 30D - sprawdź dział sprzedam jest tam jedna puszka za 1900zł prawie nówka właściwie i 2droższe w podobnym stanie. Zadzwoń pogadaj, zdecyduj ;-) Komfort pracy na "dwucyfrówkach" jest dla mnie o niebo lepszy.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk