Fajne ujecia. 131 ma moc!! :]
witam
Będę nudny ale wroclawianie_info wrzuć jakieś gnioty żeby można było ponarzekać jak to prawdziwi Polacy bo co tu komentować i na co narzekać na ramki ??
Tylko zazdrościć ( Tylko niech ktoś nie napisze sprzętu bo będę się śmiał a muszę poważny być w pracy, bo tu o sprzęt nie chodzi
) oka , reki do takich ujęć i może okazji.
Ty i Sebcio80 zmuszacie mnie do ruszenia tyłka na sale bo już prawie bylem ale dałem pass po 25godzinach mojego dnia ( 600km jazdy + 70km- tylko patrzyłem aż traktor kola zgubi po lesie, 9h na odcinku , przejrzeniu 1500 fot i obrobieniu 96 chciałem tylko spać).
Litości panowie
Gratulacje jeszcze raz i pozdrawiam
Darek
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 02-02-2010 o 09:44
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Cóż, za oknem zima więc dla rozruszania gnatów i pobudzenia ludu do dyskusji kilka fotek okołosportowych. W sumie dla niektórych to nawet jak sport...
Zgodnie z hasłem - jest ryzyko, jest zabawa...
Zdjęcia bez ramek, bo to z mojej wizytówki www.gaszynski.pl
148 Popularne ćwiczenia na ławeczce
149 Świnia też człowiek i szalik chce nosić
150 Gra w z(a)bijanego
151 Z pozdrowieniami dla użytkowników Nikona
152 Zobaczyli jak szumi nowy Nikon D3s
153 "Pobudza popęd płciowy"
A tu już klasycznie, nudno
Gwardia Wrocław vs Gedania Żukowo
30D + 70-200 2.8 L USM
ISO 1600, 2.8 , 1/500
154
155
Ostatnio edytowane przez wroclawianie_info ; 02-02-2010 o 10:09
152 super , ale najlepszy wymiatacz jest 153 nie złe oko albo fart ze to tam powiesili
na 153 możne rozdawali je przy barierkach ze tak lud pedzi , bo po siłowniach nie każde mięsie działają
p.s
Jak weekend masz wolny pakuj się w samolot i do Shannon w Galway największy rajd na rozpoczęcie 20010 sezonu, pójdziemy na jakiś pinta po i zwiedzanie pubów i jak damy rade to chips& Fish u lokalnego irlandzkiego take-away z chińska obsługa .
Darek
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 02-02-2010 o 10:37
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....