Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Pyłek

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar sylwester Samluk
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam

Jestem oczywiscie za serwisem sam robić tego nie będę bo spier.....i będe miał kłopot.

oczywiście na zdjęcia nie ma to wpływu. Tylko kwestia takiej estetyki, że cośtam jest i mnie to wkurza a z drugiej strony tak już będzie zawsze i musze do tego przyzwyczaić się.

Dzięki za odpowiedzi.

mam pytanie do MacGyver gdzie mogę oddaćw warszawie aparat aby za czyszczenie zapłacić 20zł?

napisałeś "Czyszczenie lustra i matówki, w serwisie foto, to koszt około 20 zł. Raz na jakiś czas warto zanieść"

dzięki za odpowiedź

Pozdrawiam
    |5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
    |Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwester Samluk Zobacz posta
    ...mam pytanie do MacGyver gdzie mogę oddaćw warszawie aparat aby za czyszczenie zapłacić 20zł?
    napisałeś "Czyszczenie lustra i matówki, w serwisie foto, to koszt około 20 zł. Raz na jakiś czas warto zanieść"
    Nie znam warszawskich serwisów foto, ale ponoć na Żytniej robią to dobrze i niedrogo.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Nie znam warszawskich serwisów foto, ale ponoć na Żytniej robią to dobrze i niedrogo.
    Człowieku zastanów się, co Ty robisz!!! Pozytywnie o Żytniej piszesz, jak możesz

Uprawnienia umieszczania postów