Nieeee.... skądże!
Bardzo! Bielszy nie bedzieNo a u MacGyvera jest bialy![]()
Ech Sniperku! Nic mi ostatnio nie wychodzi - miałam tej zimy trzy rewelacyjne poranki, w tym dwa z inwersją - dwa przespałam, a trzeci spędziłam - ghrrr - w pracy... Ale może coś wygrzebię mniej krajobrazowego..PozdrawiamI pokaz jakies nowe zdjecia
![]()
Tymczasem jednak siedzę na głębokiej wsi, palę w ogromnym piecu i w kominku, karmię kozy i kury, a także psy z połowy wioski i stado półdzikich kotów. Za tydzień gospodarze wracają z zagranicznych wojaży i wracam do domu, gdzie mam porządny komputer i PSa..
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 25-01-2009 o 01:22
Bywa zimno, ale czego się nie robi dla "sztuki"
Bo to bielszy odcień bieli.
A co do świtów to akurat w wyższych górach najlepszy czas do fotografowania. W Karkonoszach jest w gruncie rzeczy niewiele miejsc, ciekawie oświetlonych o świcie, wszędzie tylko głębokie i rozległe cienie. Ciekawe światełko zaczyna się jakieś 1,5 godziny po wschodzie słońca (w zależności od pory roku).
Żeby nie było że nie próbowałem:
14. Schronisko na Szrenicy. lipiec 2007
15. Równia pod Śnieżką, kwiecień 2007
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Tym razem śnieg przepalony nie jest :-) Kontrastowe światło i dość głęboki cień tworzą takie wrażenie. ot i wszystko. Oczywiście można by go pociągnąć w lekki błękit, ale po co skoro w rzeczywistości był rażąco biały.
P.S. A o świcie to przybiera barwy od granatu, przez fiolet po róż.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Mac a nie marzniesz Ty na tych plenerach? Masz ze soba jakas piersiowke? Gulasz ostro?
Od razu czarodziejsko sie zrobiło :-D
Schronisko klimatyczne, a tyczki chyba koniec-końców polubię :-?
Schronisko fajne, a tyczki jak to tyczki - bez nich Karkonosze nie były by Karkonoszami![]()
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
17. bardzo ładne
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---