Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: palca dam se obciąć

Dopiero zaczyna Awatar Diakon
    Miasto
    Białystok

Domyślnie palca dam se obciąć

Z góry przepraszam jeśli to nie właściwe miejsce na ten post ale sam zgłupiałem. Dam palca sobie obciąć, że najdalej tydzień temu znalazłem na forum post w którym osoba podaje kilka linków na RapidShare co do kursu photoshopa. Dokałdnie chodzi o obraz który pocięty został na kilka części. Opinie co do kursu były jak najbardziej pozytywne. A teraz za cholerę nie mogę tego postu odszukać nawet używając opcji "szukaj". Chciałbym mieć ten kurs - a tym samym kieruję gorącą prośbę do wszystkich którzy wiedzą coś o w/w poście dot. owego kursu. Diękuję i pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Dobrze widziałeś , ale udostępnianie tego typu treści jest nielegalne , więc niedostępne na forum .

Dopiero zaczyna Awatar Diakon
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Niedostępne ale było hmm, czyli mam rozumieć, że zostało skasowane przez moderatora czy jak??

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diakon Zobacz posta
    Niedostępne ale było hmm, czyli mam rozumieć, że zostało skasowane przez moderatora czy jak??
    Geniusz .

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diakon Zobacz posta
    Z góry przepraszam jeśli to nie właściwe miejsce na ten post ale sam zgłupiałem. Dam palca sobie obciąć, że najdalej tydzień temu znalazłem na forum post w którym osoba podaje kilka linków na RapidShare co do kursu photoshopa. Dokałdnie chodzi o obraz który pocięty został na kilka części. Opinie co do kursu były jak najbardziej pozytywne. A teraz za cholerę nie mogę tego postu odszukać nawet używając opcji "szukaj". Chciałbym mieć ten kurs - a tym samym kieruję gorącą prośbę do wszystkich którzy wiedzą coś o w/w poście dot. owego kursu. Diękuję i pozdrawiam.
    wiesz co nie zbyt specjalny był ten kurs więc nie masz czego żałować:P
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Uprawnienia umieszczania postów