pojawił się rozkład jazdy pociągów retro "Costerina" i "Nogat" warto sobie już teraz zaplanować urlop aby się nimi karnąć
Rozkład jazdy tutaj
pojawił się rozkład jazdy pociągów retro "Costerina" i "Nogat" warto sobie już teraz zaplanować urlop aby się nimi karnąć
Rozkład jazdy tutaj
Dzięki. Karnąć to raz, ale pofocić na trasie to dwa.
Dajcie znać chłopaki jak bedziecie jechać,chetne pojade takim retro pociagiem:smile:
OK, niejasno napisałem - chodziło mi raczej o zaczajenie się na przejeżdżający pociąg gdzieś w ładnym plenerku![]()
No to można raz się przejechać pociągiem, a raz go ostrzelać z naszych canonów![]()
dzięki za cynk, do trasy gdynia kościerzyna mam kilka km, a termin tak odległy że jakieś fajne miejscówki żeby ostrzelać się obada![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
gdynie w profilu podałem tylko orientacyjnie. Dokładniej jestem Chwaszczyna. Miejscówka fajna, ale mam jeszcze kilka innych na oku, m.in. jedna na odcinku z gdyni - do mostu w osowej (bo jeśli dobrze pamiętam pojedzie właśnie tymi torami...).
Nie pamiętam czy pojedzie przez żukowo (a za leniwy jestem żeby sprawdzić) - tam też jest fajny most.
Orientujesz się może jak szybko taka lokomotywa jedzie? Zastanawiałem się czy zdążę przetransportować się z jednej w kolejną przed lokomotywą :P
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 03-04-2008 o 15:49
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Jedzie zgodnie z harmonogramem. Musisz sie po prostu dowiedziec .Natomiast na Próbach lub szybkich expresowych liniach,maszyna osobowa spoko, szła duzo powyzej sto km na godz. Mozna poznac po"zwiazanych "kołach,towarowe maja male srednice, a expresy wielkie.Bo obroty maszyny parowej miały podobne.Pozdrawiam.