Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Pociągi retro na pomorzu

Mieszany widok

Bywalec Awatar brylas
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Pociągi retro na pomorzu

pojawił się rozkład jazdy pociągów retro "Costerina" i "Nogat" warto sobie już teraz zaplanować urlop aby się nimi karnąć
    Rozkład jazdy tutaj

Bywalec

Domyślnie

Dzięki. Karnąć to raz, ale pofocić na trasie to dwa .

Bywalec Awatar brylas
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Earl Grey Zobacz posta
    Dzięki. Karnąć to raz, ale pofocić na trasie to dwa .
    nie napisałem o foceniu bo to oczywiste zwłaszcza jak się wraca parowozem nocą z Oblężenia Malborka

Początki nałogu Awatar Arche121
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Dajcie znać chłopaki jak bedziecie jechać,chetne pojade takim retro pociagiem:smile:

Bywalec

Domyślnie

OK, niejasno napisałem - chodziło mi raczej o zaczajenie się na przejeżdżający pociąg gdzieś w ładnym plenerku

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

No to można raz się przejechać pociągiem, a raz go ostrzelać z naszych canonów

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

dzięki za cynk, do trasy gdynia kościerzyna mam kilka km, a termin tak odległy że jakieś fajne miejscówki żeby ostrzelać się obada
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    dzięki za cynk, do trasy gdynia kościerzyna mam kilka km, a termin tak odległy że jakieś fajne miejscówki żeby ostrzelać się obada
    jak jesteś z Gdyni to idę o zakład że większośc wybierze tą samą miejscówkę z wąwozem i malutkim wiaduktem górą niedaleko Dąbrówki

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    jak jesteś z Gdyni to idę o zakład że większośc wybierze tą samą miejscówkę z wąwozem i malutkim wiaduktem górą niedaleko Dąbrówki

gdynie w profilu podałem tylko orientacyjnie. Dokładniej jestem Chwaszczyna. Miejscówka fajna, ale mam jeszcze kilka innych na oku, m.in. jedna na odcinku z gdyni - do mostu w osowej (bo jeśli dobrze pamiętam pojedzie właśnie tymi torami...).

Nie pamiętam czy pojedzie przez żukowo (a za leniwy jestem żeby sprawdzić) - tam też jest fajny most.

Orientujesz się może jak szybko taka lokomotywa jedzie? Zastanawiałem się czy zdążę przetransportować się z jednej w kolejną przed lokomotywą :P
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 03-04-2008 o 15:49
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Jedzie zgodnie z harmonogramem. Musisz sie po prostu dowiedziec .Natomiast na Próbach lub szybkich expresowych liniach,maszyna osobowa spoko, szła duzo powyzej sto km na godz. Mozna poznac po"zwiazanych "kołach,towarowe maja male srednice, a expresy wielkie.Bo obroty maszyny parowej miały podobne.Pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów