Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Dokładnie testujcie szkła przed zakupem

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Nie dajmy się zwariować !!!
    Sprzętowi fanatycy zawsze znajdą jedną działkę na tablicy więcej, albo mniej, aby zrobić wodę z mózgu osobom na takie manipulacje podatnym !
    Pozdrówka
    Też myślę ,że nie dajmy się zwariować i bierzmy co popadnie przecież to nie ma znaczenia czy szkło jest lepsze czy gorsze ...

Skoro płacę i to wcale nie małe pieniądze to mam to święte prawo wyboru ( tym bardziej ,że mam z czego wybierać) i nie ma to nic wspólnego z fantyzmem sprzętowym i robienia ludziom wody z mózgu .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta
    Kurcze, nie dobijaj mnie... Na dniach mam zamiar nabyć to szkiełko, dotychczas, z tego, co czytałem, wynikało, że to jedna z solidniejszych i bardziej powtarzalnych konstrukcji Canona. Nawet w którymś ze starszych wątków na CB znalazłem stwierdzenia, że 85 f/1.8 można brać w ciemno. To, co piszesz, totalnie obala ten pogląd. Co konkretnie było nie tak w tych wadliwych egzemplarzach (na co zwracać uwagę)?
    Spoko , szkło jest bardzo fajne ja chyba faktycznie miałem pecha bo trafiłem na mydełko na 5d ( mój zoom 70-200/2.8 w tym zakresie 85 mm był dużo lepszy , nie mówiąc już o porównaniu z 135/2 ) po otrzymaniu dwóch kolejnych szkiełek wybrałem takie co jest ostre od pełnego otworu i niewiele ustępuje 135/2 i o to przecież chodziło !.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 04-03-2008 o 18:32 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów