ok moze troszke przesadzlilem z krytyka
nastepnym razem zamiast tragednia, napisze ze mi sie nie podobaja fotki
ok moze troszke przesadzlilem z krytyka
nastepnym razem zamiast tragednia, napisze ze mi sie nie podobaja fotki
5D+BG-E4; 24-105 4 IS L; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 L;
Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgow
to robotnik, wygląda jak reżyser. Jak na zdjęcia z biegu to super. 3 fota mnie nie rusza ale 1 i 2 przerobiłem na b-w, wyglądają znacznie lepiej. Coś bedzie z tego talentu. Nie zwracaj uwagi na zgryźliwe komentarze, fotografia to nie tylko super foty i ostrość, to także szalony artyzm.
pozdrawiam
Tym razem już trochę mniej śmielej:
Sprzęt: 350d + Takumar 1.4
![]()
Ostatnio edytowane przez Eroll ; 08-04-2008 o 21:42
Ładny filmowy kadr. Podoba mi się. Panoramiczny i High-Definition. Nie wiem czy oglądałeś film, ale trochę kojarzy mi się z pierwszymi scenami w "Obsługiwałem angielskiego króla".
Pzdr!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
powtorze jedynie to co napisal kolega malfunktion zdaje sie, 5 za analogowy klimat fotek. sama fotografia (o obrobce nie wspominajac) daje tak potezne mozliwosci kreowania obrazow ze nie bardzo rozumiem skad u ludzi to maniakalne przeswiadczenie ze kazde zdjecie musi miec idealny balans bieli, idealna ostrosc i tyme podobne bzdury...wiecej dowolnosci i sztuki a mniej stockowych przyzwyczajen panowie![]()
elo
Czyżby Nadodrze ?
:-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nie, Katowice - Dworzec Główny![]()