Był już temat jak powiedzieć żonie o nowy tele, więc kiedy już partnerka zostaje powiadomiona o tym, to pasowałoby ją teraz namówić/przekonać do fotografii
Jak to zrobić?![]()
Był już temat jak powiedzieć żonie o nowy tele, więc kiedy już partnerka zostaje powiadomiona o tym, to pasowałoby ją teraz namówić/przekonać do fotografii
Jak to zrobić?![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Odpowiedź jest bardzo prosta i jednocześnie bardzo trudna - robiąc jej kilka ładnych zdjęć.
Jeżeli kobieta będzie się sobie podobać na zdjęciach które jej zrobisz, to później będziesz miał inny problem. Jak powiedzieć partnerce, że chciałbyś też zrobić zdjęcia nie tylko jej.
Zmienić partnerke![]()
Ja w sumie nie wyobrażam sobie być z kimś kto nie rozumie i w pełni nie akceptuje takiego hobby i związanego z nim poświęceń![]()
Oczywisicie chcialbym ja namowic, zeby pstrykala troche ze mnaBo jesli sie nie uda to kiedys bedzie pieniezny problem
Z robieniem JEJ zdjec nie ma problemow (no moze czasem), ale za kazdym razem slysze pozniej 'glupio wyszlam', 'to moze byc'. Tylko nawet jakby zdjecie bylo 'super-wypas-hiper' to tak odpowieChyba, ze zastosuje moj myk: 'to nie podobaja Ci sie moje zdjecia?'
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
monii, zmieniac nie mam zamiaruZ akceptacja mojego hobby nie ma na szczescie problemu
Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 29-02-2008 o 12:24 Powód: Automerged Doublepost
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
aa no chyba że tak
a po co chcesz ją wkręcać w focenie ..tak z ciekawości pytam
Jeszcze jej sie spodoba i bedziecie robić wszytko razem...a to niezbyt zdrowy układ na dłuższą mete jest![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
bo juz kilka razu uslyszalem 'narazie mozesz robic co chcesz z pieniedzmi, ale kiedys nie pozwole Ci wydawac tyle na aparat'Mowisz, ze wszystko razem bedziemy robic...a co powiesz na to, ze od tego roku zaczniemy studia na tym samym kierunku i bedziemy razem mieszkac ? a jakbym chcial pojsc w plenerek to i tak mnie nie pusci samego, chocby miala nudzic sie przez caly czas
![]()
rany julekja ci radze nie wkręcaj jej w fotografie. Razem studia razem mieszkanie i jeszcze razem fotografia
...
to już ją lepiej naucz retuszubedzie miała zajęcie przed komputerkiem a ty sobie śmigniesz w plenerek ze znajomymi...
wiesz na początku to zawsze sie chec byc ze sobą 100% czasu..ale uwierz potem możesz być tym baardzo zmęczony![]()
polecam stopkę kolegi kami74![]()
http://canon-board.info/member.php?u=2315
Obróbka komputerowa zdjęć zrobionych przez kogoś innego, jest jak papieros po seksie kolegi. Niby też przyjemność ale jednak to nie to![]()