Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Jak przekonać partnerkę do fotografii?

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie Jak przekonać partnerkę do fotografii?

Był już temat jak powiedzieć żonie o nowy tele, więc kiedy już partnerka zostaje powiadomiona o tym, to pasowałoby ją teraz namówić/przekonać do fotografii
    Jak to zrobić?
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ale co masz na myśli - wykonywanie przez nią fotografii (fotografowanie) czy też bycie fotografowaną (modelka)?

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    Był już temat jak powiedzieć żonie o nowy tele, więc kiedy już partnerka zostaje powiadomiona o tym, to pasowałoby ją teraz namówić/przekonać do fotografii
    Jak to zrobić?

Odpowiedź jest bardzo prosta i jednocześnie bardzo trudna - robiąc jej kilka ładnych zdjęć.
    Jeżeli kobieta będzie się sobie podobać na zdjęciach które jej zrobisz, to później będziesz miał inny problem. Jak powiedzieć partnerce, że chciałbyś też zrobić zdjęcia nie tylko jej.

Bywalec Awatar monii

Domyślnie

Zmienić partnerke

Ja w sumie nie wyobrażam sobie być z kimś kto nie rozumie i w pełni nie akceptuje takiego hobby i związanego z nim poświęceń

Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Oczywisicie chcialbym ja namowic, zeby pstrykala troche ze mna Bo jesli sie nie uda to kiedys bedzie pieniezny problem
    Z robieniem JEJ zdjec nie ma problemow (no moze czasem), ale za kazdym razem slysze pozniej 'glupio wyszlam', 'to moze byc'. Tylko nawet jakby zdjecie bylo 'super-wypas-hiper' to tak odpowie Chyba, ze zastosuje moj myk: 'to nie podobaja Ci sie moje zdjecia?'
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    monii, zmieniac nie mam zamiaru Z akceptacja mojego hobby nie ma na szczescie problemu
    Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 29-02-2008 o 12:24 Powód: Automerged Doublepost
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Bywalec Awatar monii

Domyślnie

aa no chyba że tak

a po co chcesz ją wkręcać w focenie ..tak z ciekawości pytam
    Jeszcze jej sie spodoba i bedziecie robić wszytko razem...a to niezbyt zdrowy układ na dłuższą mete jest

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monii Zobacz posta
    ...Jeszcze jej sie spodoba i bedziecie robić wszytko razem...a to niezbyt zdrowy układ na dłuższą mete jest
    Zdecydowanie, ja tam sobie bardzo cenię całodzienne niedzielne przepustki na focenie z kumplami :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

bo juz kilka razu uslyszalem 'narazie mozesz robic co chcesz z pieniedzmi, ale kiedys nie pozwole Ci wydawac tyle na aparat' Mowisz, ze wszystko razem bedziemy robic...a co powiesz na to, ze od tego roku zaczniemy studia na tym samym kierunku i bedziemy razem mieszkac ? a jakbym chcial pojsc w plenerek to i tak mnie nie pusci samego, chocby miala nudzic sie przez caly czas

Bywalec Awatar monii

Domyślnie

rany julek ja ci radze nie wkręcaj jej w fotografie. Razem studia razem mieszkanie i jeszcze razem fotografia ...
    to już ją lepiej naucz retuszu bedzie miała zajęcie przed komputerkiem a ty sobie śmigniesz w plenerek ze znajomymi...

wiesz na początku to zawsze sie chec byc ze sobą 100% czasu..ale uwierz potem możesz być tym baardzo zmęczony

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monii Zobacz posta
    to już ją lepiej naucz retuszu bedzie miała zajęcie przed komputerkiem a ty sobie śmigniesz w plenerek ze znajomymi...
    polecam stopkę kolegi kami74
    http://canon-board.info/member.php?u=2315

Obróbka komputerowa zdjęć zrobionych przez kogoś innego, jest jak papieros po seksie kolegi. Niby też przyjemność ale jednak to nie to
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów