chyba przestanę robić zdjęcia po takiej miażdżącej krytyce![]()
chyba przestanę robić zdjęcia po takiej miażdżącej krytyce![]()
Mają jeszcze jedną zaletę a w szczególności te starszego typu gdzie papier jest bardziej miękki...
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
158 wymiata.
159 nieudolna kopia venomerowskiej ręki na czoleNo i gałąź nie zagrała tak fajnie jak na 158...
Jaki jest sens robienia zdjęcia modelce, z której wyrasta drzewo? Dosłownie z każdego fragmentu ciała. Sergiusza można lubić lub nie, ale to nie oznacza, że zawsze wypisuje same farmazony... Światło też IMO za ostre...
Pozdrawiam
A to że z modelki wyrasta drzewo nie jest jednym z głównych walorów zdjęcia?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
swiatlo na taki sloneczny dzien jest bdb , co do drzewa , coz jak dla mnie ok
ze tez wy wszystko i zawsze robicie z sensem i do bolo poprawnie ;]
no comment...
Ok, przyjmuję do wiadomości, że dla Was jest to walor (drzewo przecinające modelkę w każdej możliwej formie). Ponieważ nie wystarczy mi zwykłe hasło 'walor' proszę o wytłumaczenie mi na czym ten walor polega - mówię poważnie, nie ironizuję ani nie nabijam się. Niech mi ktoś powie jaki sens to drzewo ma w tym zdjęciu, co ono oznacza lub co mówi. Dla mnie to jest gruby błąd, który kompletnie nie pasuje - podajcie mi alternatywne wytłumaczenie.
Micles -> Ty ani z praktyką, ani z teorią nie masz za wiele wspólnego. Na skupianiu się na paznokciach w zdjęciach Venomera powinieneś poprzestać.
Pozdrawiam