Strona 39 z 50 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 493

Wątek: [missgruszka] moje fotografie:)

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

chyba przestanę robić zdjęcia po takiej miażdżącej krytyce

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mają jeszcze jedną zaletę a w szczególności te starszego typu gdzie papier jest bardziej miękki...
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

158 wymiata.
    159 nieudolna kopia venomerowskiej ręki na czole No i gałąź nie zagrała tak fajnie jak na 158...

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    hmmmm...to szkoda, że tego nie wykorzystałaś... stanęłaś sobie z aparatem w jednym miejscu i hejaaaa... no, zdarzyło Ci się przekrzywić kadr... para genialna, pomysł na sesję niezły (chociaż jakoś fabuły nie łapię), pomysłu na zdjęcia brak...sorry... no i gdzie, do jasnej anielki, jest strzałeczka? właściwie to czego boi się ta dziewczyna?

Ostatnie zdjęcie z tej sesji zabałaganione kompletnie, akurat te atrybuty "sprzątające" zupełnie nie pasują do całości. Może gdyby były tak samo stare i zniszczone jak cała reszta scenerii to byłoby OK, a tak, nie jest.
    No i te portki, które chłopakowi niebawem opadną zupełnie. Chyba właśnie tego się lęka ta dziewczyna.

Bywalec
    Miasto
    Cieszyn / Turyn

Domyślnie

Jaki jest sens robienia zdjęcia modelce, z której wyrasta drzewo? Dosłownie z każdego fragmentu ciała. Sergiusza można lubić lub nie, ale to nie oznacza, że zawsze wypisuje same farmazony... Światło też IMO za ostre...
    Pozdrawiam

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nol Zobacz posta
    Jaki jest sens robienia zdjęcia modelce, z której wyrasta drzewo? Dosłownie z każdego fragmentu ciała. Sergiusza można lubić lub nie, ale to nie oznacza, że zawsze wypisuje same farmazony... Światło też IMO za ostre...
    Bingo! Sztubacki błąd.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

A to że z modelki wyrasta drzewo nie jest jednym z głównych walorów zdjęcia?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

swiatlo na taki sloneczny dzien jest bdb , co do drzewa , coz jak dla mnie ok

ze tez wy wszystko i zawsze robicie z sensem i do bolo poprawnie ;]
    no comment...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A to że z modelki wyrasta drzewo nie jest jednym z głównych walorów zdjęcia?
    No jest. I tutaj tak jak zawsze muszę stanąć po stronie praktyki, a nie teorii.

Bywalec
    Miasto
    Cieszyn / Turyn

Domyślnie

Ok, przyjmuję do wiadomości, że dla Was jest to walor (drzewo przecinające modelkę w każdej możliwej formie). Ponieważ nie wystarczy mi zwykłe hasło 'walor' proszę o wytłumaczenie mi na czym ten walor polega - mówię poważnie, nie ironizuję ani nie nabijam się. Niech mi ktoś powie jaki sens to drzewo ma w tym zdjęciu, co ono oznacza lub co mówi. Dla mnie to jest gruby błąd, który kompletnie nie pasuje - podajcie mi alternatywne wytłumaczenie.

Micles -> Ty ani z praktyką, ani z teorią nie masz za wiele wspólnego. Na skupianiu się na paznokciach w zdjęciach Venomera powinieneś poprzestać.
    Pozdrawiam

Strona 39 z 50 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów