dla mnie szumy niewidoczne.. nie szukaj wymowki do zmiany aparatu!![]()
poza tym.. swietnie.. swietnei!![]()
dla mnie szumy niewidoczne.. nie szukaj wymowki do zmiany aparatu!![]()
poza tym.. swietnie.. swietnei!![]()
Loome, bo ja wybrałam te z najmniejszym szumem który udało mi się usunąć![]()
Pamiętaj że to nie aparat robi zdjęcia tylko ten, no, eeee... obiektyw. Venomer robi cuda 400 to i 350 się da, sam miło wspominam to body. Zdjęcia jednak nie świadczą za bardzo o tym żebyś miała powody do narzekań, jest dobrze.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja oczywiście to wiem, Pank, ale dziś cały dzień męczyłam sie z tymi zdjęciami i trochę (mało powiedziane) się zirytowałam bo w sumie najfajniejsze kadry są paskudnie zaszumione.
Galerię Venomera bardzo często odwiedzam i dzięki niej motywuję się do dalszej pracy
145. Dziś dzień powrotów do starych sesji wiec powrót Wiktorii
Ładnie zrównoważyłaś ostre światło słoneczne
Jeśli wolno to miałbym małą radę odnośnie szumów, zdjęciom w BW dodają urokuNiedawno jeden z forumowiczów wstawił zdjęcia ślubne które były bardzo ale to bardzo mocno zaszumione, a jednak miały w sobie to coś i w pewnym momencie te szumy stały się integralną częścią tworzącą te fotografie. Jeśli jednak to Ciebie nie przekonuje to pozostaje NoiseWare Pro tyle że ma jeden mankament ... cenę
![]()
od dołu przydałaby sie blenda by rozświetlić ten głęboki i nieładny cień pod brodą, rzęsami oraz tuz pod brwiami.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
dla mnie te cienie stanowią o charakterze tego zdjęciaSzczególnie cień rzęs na jej bardzo jasnych tęczówkach, miodzio
![]()
Heh no to trzeba iść do empiku i pooglądać okładki i się wzorować na trendach...i jeszcze okładki Vougów i innych pism poważanych w wielkim świecie. Wiesz co Kucza. Mam wrażenie, że Twoje własne zdanie jest kserokopią tych wszystkich okładek.
Cienie jak najbardziej wskazane ale nie takie które, IMHO w tym przypadku ucięły głowę. Zdjęcie byłoby naprawdę ładne gdyby nie te plamy. Co do ciebi na rzęsach...w sumie masz rację...interesujący efekt![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Lepiej uważaj co mówiszhttp://www.canon-board.info/showthread.php?p=698190