119 dziwne dolne powieki, szyja jak u żyrafy - ciągnie się aż zza lewej krawędzi kadru...
120 też tylko ucha mi brakuje.
Znowu odbijasz lustrzanie? Nie rób tego!A przynajmniej nie w serii kilku kolejnych zdjęć...
119 dziwne dolne powieki, szyja jak u żyrafy - ciągnie się aż zza lewej krawędzi kadru...
120 też tylko ucha mi brakuje.
Znowu odbijasz lustrzanie? Nie rób tego!A przynajmniej nie w serii kilku kolejnych zdjęć...
Micles, to się nazywa łabędzia szyja :P Mam nadzieję ze moja modelka tego nie przeczyta.
Odbijam lustrzanie. Taka kompozycja mi pasuje.
wreszcie wkleję te stare zdjęcia i będę mogła wrzucić noweBędzie kontrast
(mam nadzieję...)
121. Nina i Max narzeczeńsko
122.
123. chyba jednak podciągnę tu kontrast... jak się wkleja zdjecia na CB od razu do głowy przychodzi milion pomysłów co by tu jeszcze poprawić
124.
Przyjemne te zdjęcia, ale jakieś takie bardzo statyczne. Może taka para spokojna?...
Jak dla mnie za dużo patrzenia w obiektyw, trochę tak jakby zdjecia z wycieczki po Warszawie. Stać Cię na więcej! :-)
Sylwio - dziękuję bardzo!To była ich pierwsza sesja zdjęciowa w ogóle i sporo czasu minęło zanim się trochę rozkręcili
Robiłam im też zdjecia ślubne - i stwierdziłam ze chyba należą to kategorii bardziej spokojnych par
![]()
solver - to są zdjęcia jeszcze z 2008 roku z tego co pamiętamTo chyba moje pierwsze zdjecia dwóch osób pozujących jednocześnie. No właśnie - pozujących
I dlatego tak wycieczkowo wyszło
Wtedy jeszcze tak dobrze nie panowałam nad sprzętem żeby uchwycić ich bardziej dynamicznie (wszystkie bardziej ruchome zdjecia mają ostrość nie tam gdzie trzeba
)
DanielRezmer - dziękuje! Dobrze że Ci się podoba, bo ostatnio sporo się męczę właśnie z kolorystyką
Przez następny tydzień rzadko tu będę się zjawiała, bo zaczynam egzaminy ASPoweProszę o trzymanie kciuków i wysyłanie pozytywnych fluidów w stronę komisji
Ale od lipca zaczynam robić sesje! Będzie się działo! (mam przynajmniej taką nadzieje)
Na 121 dziewczyna ma podwójny podbródek, lepiej unikaj póz gdzie takie coś wychodzi, panie nie specjalnie lubią grubo wyglądać, nie tylko na zdjęciach.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
hej missgruszka, jakim obiektywem robiłaś wszystkie czy większość z tych fotek na kilku ostatnich stron (i czy ewentualnie to jest pełna klatka) ? jeśli można to nie jest tajemnica ...