Gunia, to na pewno ten sam profilspójrz na pieprzyk na brodzie
A kłaczki.... mnie też denerwują.. no ale przecież ich wszystkich nie wyszopuję
Micles, czy ja I już mówiłam tobie że Twoje życie musi być strasznie stresujące skoro dostrzegasz te wszystkie szczegóły?Skoro tak dobrze Ci to idzie powiedz mi jeszcze na którym zdjęciu bardzo mocno ingerowałam w tło
![]()
Ostatnio edytowane przez missgruszka ; 09-06-2009 o 08:59
A czemuNie takie rzeczy się robiło ^^E tam... Jak nie mam pisać, to tylko powiedz
Jeżeli już gdziekolwiek, i miałbym wybierać jedno spośród tych trzech, to postawiłbym na 113. Argument nr 1 : http://87.98.187.104/micles/cb/dawid3haxed.jpg (Widać ostre, nienaturalne do uzyskania aparatem przejścia pomiędzy poszczególnymi fragmentami obrazu, na czerwono zaznaczyłem obszar, w którym prawdopodobnie było coś innego
). No i argument nr 2, najczęściej najbanalniejszy z możliwych, ale często działa : poprzednie zdjęcia były nazywane normalnie (dawid01, dawid2) a to jest nazwane dawid3q co daje do myślenia
![]()
brawotyle że po drugiej stronie też trochę pracy było
Tam gdzie zaznaczyłeś praktycznie całe tło zostało domalowane pędzlem... po prawej str też trochę
Wiedziałam ze to przejście koło ramienia niezbyt dokładnie zamalowałam ale mi się nie chciało już mazać
Ale tragicznie nie wygląda chyba
A nazwa pliku akurat (to q na końcu) to sprawka imageshack![]()
A pisz co chcesz, byle rozsądnie![]()
Jakbyś nie zasugerowała, to bym się nie zorientowałGołym okiem widać dopiero jak już wiem gdzie tej krawędzi szukać, a tak to nie podpada :P
tej, faktycznie.. mea culpa..![]()
kolejne.
114.
Model wyglada troche jakby sie nie mogl w drzwi zmiescic ;-) A tak na powaznie... przesledzilem ten watek od poczatku i nic tylko pogratulowac talentu i znajmosci PS'a.
to jakos mniej mi się widzi...