Pokaż wyniki od 1 do 10 z 493

Wątek: [missgruszka] moje fotografie:)

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Vitez - a czy ja napisałam, że to był profesjonalny wizażysta? Chłopak dopiero się uczy, jak i ja No i wyszło na to że zrobiłam mu złą reklamę... to może trochę go wytłumaczę Siedzieliśmy w Arkadii (btw nienawidzę tego miejsca) i warunki nie były zbyt sprzyjające, szczególnie światło. Zresztą, ja do niego żadnych pretensji nie mam, bo nic nas nie goniło, a lepiej trochę dłużej robić makijaż niż zrobić to za szybko i źle. Poza tym, śmiem twierdzić, że naturalny, prosty i delikatny makijaż tez nie jest tak łatwo zrobić

A co najważniejsze, makijaż bardzo dobrze się sprawdził podczas sesji, mimo że sporo czasu spędziliśmy później wśród niezłej śnieżycy No i z retuszem się nie muszę męczyć

A tak w ogóle to z dobrą wizażystką współpracujesz Vitez

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ja tam plastiku nie widzę, faktura skóry jest a dobry makijaż tego typu doświadczona wizażystka wykonuje w 20 minut.
    A skóra to tylko twarz? Pisałem o dłoni. Gładka jak alabaster. Wiem, wiem, to nie plastik.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    Vitez - a czy ja napisałam, że to był profesjonalny wizażysta? Chłopak dopiero się uczy, jak i ja
    Nie napisałaś. Ja też tego nie napisałem. Niech się uczy, przynajmniej wie do jakiego progu czasowego może dążyć.
    Co do tłumaczenia... ekstremalny przykład to pokazy mody "w terenie" (właśnie w centrach handlowych itp).
    Makijaże robione na szybko, sprzęt i kosmetyki na kolanie, wszystko na prowizorycznym zapleczu z bardzo kiepskim światłem a ma się 3-5 min na makijaż, często dość wymodzony bo dopasowany do danej kolekcji, a modelka w międzyczasie się rusza bo się przebiera. Powodzenia .
    Ale przynajmniej, gdy zna się już ekstrema to można łatwiej się dzięki temu uczyć.

Poza tym, śmiem twierdzić, że naturalny, prosty i delikatny makijaż tez nie jest tak łatwo zrobić
    Profesjonalna wizażystka śmie twierdzić że nie masz racji i dużo nauki przed Tobą . Bez urazy .
    To kwestia właściwie nabrania odrobiny wprawy. Na rowerze też nie od urodzenia potrafiłaś jeździć .

A tak w ogóle to z dobrą wizażystką współpracujesz Vitez
    Wizażystka, modelka i moja osobista dziewczyna... wiem, za dobrze mi .

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Nie napisałaś. Ja też tego nie napisałem.
    :-D wiedziałam, wiedziałam że to napiszesz

W każdym razie trzymam za Dawida kciuki, niech nabiera wprawy

Z tym naturalnym makijażem chodziło mi raczej o to, ze początkującemu trudno jest zrobić taki subtelnie wyglądający makijaż, taki którego nie widać, a jednak tam jest i sprawia że modelka wygląda na świeżą i wypoczętą Taka ucząca się osoba - tak mi się wdaje, bo tak jest też w innych sprawach - ma tendencje raczej do przesadzania niż do umiaru. Inna sprawa jest oczywiście z doświadczonymi osobami, które mają już pewne wyczucie i dla nich to proste

Loome - dziękuję.

a żeby nie było tylko gadania w tym wątku zamieszczam kolejne zdjęcie

102.

Uprawnienia umieszczania postów