Gratuluje. Masz oko do portretow wiec cwicz i psrykaj
Najbardziej podoba mi sie nr 23. Ladne swiatlo, poza tym wydaje mi sie ze zdjecie oddaje klimat tamtejszej rozmowy.
Dziś zamierzałam zapolować na ludzi powiewających biało-czerwonymi flagami... Ale w końcu zabrałam koleżankę na małą "profesjonalną" sesję do Łazienek. Do tej pory robiłam zdjecia ot tak, przypadkiem i bez żadnego pozowania... Ostatecznie miałyśmy z Renatą kupę śmiechu z tego wszystkiego, a te tłumy przechadzające sie po Łazienkach chyba jeszcze większy ubaw...
Ja ogólnie jestem zadowolona z wyników.. Renia teżDziękuję bardzo Renacie za cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość
Proszę o Wasze opinie![]()
26.
27.
28.
29.
8, 21, 23 podobaja mi sie![]()
26 - trochę przeszkadza b. wyraźna faktura tego płaszcza
27 - lepiej bez kolczyka
29 - a próbowałyście patrzeć w obiektyw? ciekawa poza
mor_feusz, cieszę się![]()
aleks, dzięki. Szczerze mówiąc mi aż tak bardzo nie przeszkadza ten płaszcz w 26, ale może faktycznie rozprasza....
co do 27 i kolczyka - naprawdę nie pasuje?A myślałam, że właśnie fajnie wygląda...
28 - tak, próbowałyśmy, ale okazało się że ostrość mi uciekła na ręce w najfajniejszym ujęciu. Mam za to trochę inne
Kolejne zdjecia RenatyBardzo proszę o uwagi... szczególnie co trzeba poprawić, bo chcemy powtórzyć "sesję"
29.
30.
31.
32.
Powtarzajcie, powtarzajcie. Fajnie się ogląda efekty waszej pracyTylko poproś Renatę, żeby nie zabierała ze sobą torebki (wiem, wiem, nie bedzie łatwo
). Pasek przeszkadza, najbardziej na ostatnim.
Powtórzymy, powtórzymy
No ale coś ty, bez torebki?Nie ma mowy!
![]()
fajne zdjęcie ale poza modelki na 29 mi przeszkadza nie umiem tego określić ale daje ,,jakąś ułomność'' - tak ot odbieram
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
nie powtórzę tego Renacie, fotokor1Ale faktycznie, poza jest nienaturalna. Do poprawki następnym razem.
No cóż, chyba nie mam wyjściaW czasie sesji trzymaj jej torebke jedyne rozsadne wyjscieAlbo zatrudnię jeszcze kogoś w charakterze tragarza. Wczoraj w pewnym momencie trzymałam jej płaszcz, parasol, swoją torebkę, aparat i jeszcze torbę na aparat. Nie powiem że wygodnie było...
...dobrze że statywu nie posiadam![]()