nie wybielałam białek![]()
Co do tła to też właśnie to zauważyłam... ki czort? chyba mój komputer mnie nienawidzino cóż, zajmę się tym jutro...
nie wybielałam białek![]()
Co do tła to też właśnie to zauważyłam... ki czort? chyba mój komputer mnie nienawidzino cóż, zajmę się tym jutro...
A to nie patrzyłaś na histogram, jak rozjaśniałaś zdjęcie w PP?![]()
Przy okazji wszystkie miejsca, które powinny znajdować sie w głębokim cieniu (dziurki od nosa, jama ustna, część szyi zasłoniętej przez włosy) są nienaturalnie rozjanione, no ale w końcu to chciałas uzyskać..;-)
Przy okazji dziurki od nosa tworzą zbyt duży kontrast z jasną/rozjaśnioną cerą modelki, przez co trochę rzucają sie w oczy.
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Slider - patrzyłam, patrzyłamProblem w tym, że tło jest zupełnie w porządku kiedy patrzę na nie w PSie, a przy wrzuceniu do internetu wygląda... jak wygląda
![]()
Dla mnie fota jest zarąbista (wersja nr 2)
O wiele lepsza niż te kombinacje "pod światło" innych forumowiczów.
Wczorajsza sesja z Dawidem.
Metro młocinypozdrawiam obsługę monitoringu
111.
bardzo fajne! dajesz wiecej!![]()
Loome - dziękuję
kjoanna - Dzięki za dobre słowoja do kwadratów nie mam jednak przekonania
Model owszem bardzo ciekawy i mam z nim aż za dużo zdjęć - nie wiem które wybrać
a więc kolejne:
112.
Fajnie tu u ciebie. Przegladalem caly watek (troche to trwalo, ale oplacalo sie). Moj faworyt to nowsza wersja 61 - Rewelka! bede tu zagladal, bo milo sie patrzy jak ktos sie rozwija i widac postepy.
PS: tak na przyszlosc - rezerwuje sobie kilka pytan odnosnie twojej obrobki w PeSie, na ktore mam nadzieje odpowiesz :cool:
pozdr. & udanych kadrow :wink:
ja chce jego nuumer<lol>
zdjęcia świetne, świetne! czym robione? bo mnie az ściska jak widze tę ostrośc i GO