Zdjęcia z Ukrainy podają mi się![]()
Na 17 zmarszczki kobiety. 19 i 20 brawo, że dostrzegasz co jest wokołoDzieciaki z tym przydużym rowerem jak i paczka dziewczynek na 20 bomba
![]()
Zdjęcia z Ukrainy podają mi się![]()
Na 17 zmarszczki kobiety. 19 i 20 brawo, że dostrzegasz co jest wokołoDzieciaki z tym przydużym rowerem jak i paczka dziewczynek na 20 bomba
![]()
Całkiem sympatyczne.
19 być może lekko doświetlić lampą można by było.
Ale poza tym podobają mi się![]()
Fajne portrety , zwlaszcza czarno-biale babci![]()
CANUSIA EOS 50d , 400 D // EF17-40 F/4 L // Canon 70-200 F/4 L USM //Canon 60 F/2,8 macro STATYW MANFROTTO // FILTRY HOJA //Speedlite 430 EX ///// grip , etc
www.wesolowski-photography.co.uk
dziękuję wszystkim za odpowiedziCieszę się że zdjecia się podobają, ale mam nadzieję ze to nie szczyt moich możliwości
trochę koloru z Ukrainy:
21. Nabożeństwo wielkanocne w klasztorze ojców bazylianów w Żółkwi.
22.
23. Ta pani ledwo słyszy, pamięta właściwie tylko swoją młodość... pięknie śpiewa polskie piosenki.
24. A tutaj zdjęcie już nie z Ukrainy, ale z Powązek, gdzie zapoznawałam się z nowym, upragnionym obiektywemjak na razie jestem nim zachwycona, ale oszczędzę wam oglądania moich nieudolnych prób
Ostatnio edytowane przez missgruszka ; 30-04-2008 o 22:52
23 podoba mi się
21 rzeczywiście ciemne![]()
Haha, mogę tylko powiedzieć że tam naprawdę ciemno było, jak to w cerkwi...Właściwie to nawet nie chciałam rozjaśniać zdjecia za bardzo, bo chciałam oddać tamten klimat. Czy tak wygląda lepiej?
25.
nie, nie wygląda lepiejDobrze jest jak było
Zazdroszczę efektów
Wg mnie bardzo udane początki,tyle tylko, że w tych zdjęciach z Wielkanocy (druga seria) chyba troche zbyt przeostrzyłaś PS oczy i wyglądają dosyć nienaturalnie w tym otoczeniu...jak dla mnie.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Robisz postępy i chcesz je robić, a to najważniejsze. Tak trzymaj.
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
Dziękuję PaenkoTeż wydawało mi sie że I wersja była lepsza...
Z ostrością zawsze wojuję i staram się nie przedobrzyć... popracuję jeszcze nad tymi zdjęciami.
Martins, również dziękujęStaram się jak mogę... i za każdym walczę ze sobą żeby nie zamieszczać tutaj całych ton gorszych zdjęć
![]()