Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: 40d manual w języku japońskim

askrzyszewski
    Guest

Domyślnie 40d manual w języku japońskim

witam, mam pytanie. kupiłem 40d w usa, koleś poinformował mnie po zakupie, że język "on manual" jest ustawiony na japoński i generalnie nie ma opcjii żeby to zmienić. mam w takim razie do was pytanie, czy ktoś z was wie co powininiem zrobić aby mieć tam wszystko po EN?

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez askrzyszewski Zobacz posta
    kupiłem 40d w usa, koleś poinformował mnie po zakupie, że język "on manual" jest ustawiony na japoński i generalnie nie ma opcjii żeby to zmienić. mam w takim razie do was pytanie, czy ktoś z was wie co powininiem zrobić aby mieć tam wszystko po EN?
    spróbuj zmienić w menu:
    - środkowa żółta zakładka, trzecia pozycja od góry (będziesz pewnie widział w tym miejscu hieroglify, ale gdy klikniesz 'SET" to powinien pojawić się wybór jezyków):

Załącznik 4218

jesli nie pomoże, to chyba trzeba będzie zmienić oprogramowanie:
    http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...irmware-e.html
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Bywalec Awatar delaa
    Miasto
    EPPO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez askrzyszewski Zobacz posta
    witam, mam pytanie. kupiłem 40d w usa, koleś poinformował mnie po zakupie, że język "on manual" jest ustawiony na japoński i generalnie nie ma opcjii żeby to zmienić. mam w takim razie do was pytanie, czy ktoś z was wie co powininiem zrobić aby mieć tam wszystko po EN?
    Moje szklane oko podpowiada że chodzi o instrukcję obsługi
    "on manual" - to sugeruje - możesz wkleic co Ci sprzedawiec ów napisał ???
    Pozdro.

askrzyszewski
    Guest

Domyślnie

dzięki za podpowiedzi, mam nadzieję, że to tylko chodzi o instrukcję obsł.

askrzyszewski
    Guest

Domyślnie

faktycznie chodziło tylko o zminanę języka w ustawieniach a japońce chiały za to skasować 150$ DD dzięki za podpowiedź, w tych krzaczkach bez tego bym nie ruszył

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

To sciągnij sobie firmware ze strony canona - powinno gdzieś tam być - będziesz miał nawet polski..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

Kiedyś to był standardowy żarcik, wczesne nokie miały wszelakie języki łącznie z arabskimi szlaczkami i fajną zabawa było przestawienie właścicielowi menu na arabski, wszystko w szlaczkach, nawet napis wyboru języka polskiego czy angielskiego... stare dobre czasy kiedy telefonia komórkowa dopiero rozgaszczała sie w naszym kraju...

Uprawnienia umieszczania postów