Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Wątek: DSLR zasilany alkoholem :)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    To potem wyobraź sobie jeszcze jej minę, kiedy ziomal zacznie faktycznie wlewać "kieliszek chleba" do aparatu...
    hehe... "a czy to aby nie zaneguje skutecznosci stabilizacji?"
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    Masz rację - nie pomyślałem... Faktycznie, jak ktoś nie ma IS-a "w szkle", to musi mieć "w body"!

PS
    Ciekawe, czy na CB powstaną trunkowe podfora - na wzór nowych galerii (np. "bokeh a'la porto")
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    Szczególnie jak drugi "kieliszek chleba" wleje w siebie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Niektórym po takim kielonie zmniejszają się turbulencje w łapkach..
    Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Coś już napisał
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Ja tam mam nadzieję, że tak szybko tego nie wprowadzą i że nie zastąpi to normalnych baterii. Bo co ja wtedy zrobię?
    " Tatuś kup mi flaszkę, bo mi zasilanie w aparacie pada?"

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Sprzedam mało uzywaną piersiówkę renomowanej firmy Lowepro ( pojemność 5000 mAh)

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Witam.

http://www.optyczne.pl/955-nowo%B6%E...ankowaniu.html

Zapewne wkrótce pojawią się pierwsze cyfrówki zasilane alkoholem nie z gripa, ale "defaultowo":

"Być może niedługo ogniwa te zagoszczą w naszych lustrzankach i kompaktach, a wszystko za sprawą podpisanego wczoraj porozumienia między MTI a jedną z Japońskich firm produkujących aparaty cyfrowe."
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

a teraz taki maly reality-check:
    zalozmy, ze jestesmy producentem sprzetu i mamy do wyboru wyprodukowanie aparatu, do ktorego uzytkownik sam sobie bedzie, za przeproszeniem: "lał", a z drugiej strony, mozemy mu ozenic ten zwykly, dodatkowy akku Lion za 2 miesiace (jak stwierdzi, ze potrzebuje zapasowego zasilania) i nowy za 2 lata (jak ten pierwszy akku sie zestarzeje) - kazdy po jakies 50 USD.
    co wybieramy?

i tu jest pies pogrzebany. dopoki marketoidy nie dadza rady zapakowac pomyslu z tankowaniem gorzaly w taki sposob, zeby uzytkownicy uwierzyli, ze kupuja wycieczke do Paryza, w rzeczywistosci placac 4x tyle co za zwykle ogniwo Li-on... dopoty szansy na zaistnienie zasilania wóda nie ma. sprzedaz akcesoriow to bardzo dochodowa dzialka, a nikt przy zdrowych zmyslach nie zazyna kaczki znoszacej zlote jajka
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 08-05-2008 o 11:46
    www albo tez flickr

Bywalec Awatar Allensteiner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

spokojnie

będą sprzedawać metanol w "specjalnych, najlepszych na świecie, nur fur profesjonalisten" zbiorniczkach jednorazowych, których nie będzie się dało uzupełniać bo będzie jakis tam czip, ciecz pod ciśnieniem itp. (coś wymyślą) -jak w drukarkach

oczywiście opiszą to jako ********y wynalazek dla fotografów "takich jak w NG", zrobisz 6000 zdjęć i zapłacisz za buteleczkę taniego metanolu woreczek zielonych + wór zielonych za "wunderbar" gripa

nie bój, nie bój, markietingowcy nie śpią
    lepsze jutro było wczoraj

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Świetna sprawa - łyk paliwa i jedziemy dalej . Niezwykle praktyczne rozwiązanie. Myślę że szczególnie mocna walka będzie się toczyła o rynek telefonów komórkowych. Jeśli jakiejś firmie uda się zmonopolizować nawet chwilowo ten rynek to zarobią miliardy w krótkim okresie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów