"I love You Cię" Lisku...
Galeria
ja też jak fundusze pozwolą i czas będzie bo niestety całe wakacje mam zajęte i pewnie wszystkie łikendy do października też bede miał zajęte ślubami...
ale jak się coś wyrwie to baaaardzo chętnie
P.S. jak się nazywa ta miejscowość na mazurach???
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
Ta miejscowośc to Nowe Miasto Lubawskie.W połowie drogi między Olsztynem a Toruniem.
A co do OPCB (Ogólnopolski Plener CB) to czy w Krakowie jest jeszcze jakiś nieobfotografowany kawałek muru ? Osobiście byłbym za tym żeby robić raczej w centralnej Polsce, ale w różnych miejscach. Jest jeszcze inna sprawa: KKM to KLUB, a u nas jest forum. Różnica taka, że klub ma władze, składki i inne wpływy (czytaj budżet), oddziały terenowe nieco bardziej sformalizowane i wówczas można o czymś konkretnym myśleć. A u władzy zazwyczaj są ludzie, którym się chce.
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Akurat w przypadku KKM nic takiego nie ma. Klub nie jest tworem formalnym...Różnica taka, że klub ma władze, składki i inne wpływy (czytaj budżet), oddziały terenowe nieco bardziej sformalizowane i wówczas można o czymś konkretnym myśleć. A u władzy zazwyczaj są ludzie, którym się chc
40D + grip, tokina 28-70/f2,8, pancolar 50/f1,8 + przejsciówka z chipem, sigma 10-20/f4-5,6 , canon L70-200/f4, canon 50/1.8, canon speedlight 430EX, SanDisc 2,0GBx2, 4GB x1, Hoya UV58, Hoya UV 77HMC, Hoya PL 58HMC, Hoya PL 77HMC, DigiMate 80GB, Manfrotto 055xprob + manfrotto 804RC2, manfrotto 680B + manfrotto 234RC, Phottix Tetra, Phottix Cleon II, Delsey BP-200BB, Lowepro nova 5 AW, Cokin hitech 0,3; 0,9; 1,2 szare pół, tabaczkowe pół, szare neutral, polar cokin P164
Termin jest do dogadania.Za wynajęcie studia nic nie chcę. Do dyspozyzji 8 lamp Elfo.Plenerki też ciekawe.W promieniu 100 metrów od studia 2 hotele i 3 knajpki.
No ale jakoś tych ośmiu jezior doliczyć się nie mogę... no chyba, że zaanektowałeś do celów reklamy Partęczyny, Bachotek itd.![]()
Żarty, żartami ale miejsce polecam - w sumie na niewielkiej przestrzeni praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie: trochę zabytków, malownicza rzeka, stary cmentarz i park, resztki kolei, wzgórza dookoła. No i te jeziora też niedaleko...
Kedar, jak tylko spiknę się z rodziną to zaraz Cię wytropię. NML wielkie nie jest więc wspólnych znajomych mamy z pewnością![]()
5d MkII