Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: KKM - bierzmy z nich przykład!!!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    wiesz pomysl jest fajny z tym że pasuje wybrać jakieś miasto, a to już nie takie łatwe. na pewno wybrałbym jakąś małą mieścinę z malowniczymi widokami np. nad jakimś jeziorkiem czy cuś.... oczywiście wyniknie pewnie duuuużo kontrowersji z samego wyboru miasta ale serdecznie zapraszam do głosowania w jakim miejscu chcielibyście się spotkać (no i zapraszam do pomocy w zorganizowaniu całej imprezy wszystkich ludzi dobrej woli)
    No widzisz to masz okazję się wykazać .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No widzisz to masz okazję się wykazać .

to teraz wy mi pomóżcie bo nie wiem jak zrobić ankietę:rolleyes:

narazie mam sporo na głowie (co nie znaczy że nie będę nic kombinował ) ale jakbyśmy się pozbierali do kupy to można by się zebrać sporą ekipą CB
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Większość for jakieś spoty organizuje, dlaczego nie CB? Potem jeszcze dwa pokolenia mówić o tym będą:
    "Z eLkami dumnie przez miasto szli,
    dslr-y strzelały,
    panny wybiegły z domost swych
    i w kadry im się rzucały.
    A któż to idzie, któż tak foci, ?
    to CB forum, ma dzisiaj spocik!"
    To chyba najlepszy dowód, że zmęczenie bierze górę Ale jak coś, to jestem za tylko termin z wyprzedzeniem, bo tu się pracuje8)

P.S. Bez identyfikatora nie jadę!
    Ostatnio edytowane przez unicorn78 ; 29-02-2008 o 22:36 Powód: Brak ID cb

Uzależniony

Domyślnie

wlasnie to jeszcze pasuje sie zalapac na identyfikator:P

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ale o co wam chodzi??
    Przecież w krakowie były już 3 zloty ogólnopolskie - na kazdym po 20-40 osób..
    W sandomierzu też było kilkanaście, każda z części polski jakoś tak sobie coś lokalnie organizuje, więc w czym problem?
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    wiesz pomysl jest fajny z tym że pasuje wybrać jakieś miasto, a to już nie takie łatwe.
    ankieta, w niej wszystkie miasta wojewódzkie, albo jeszcze lepiej województwa w których miało by coś takiego być zorganizowane...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał Awatar gustaff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep Zobacz posta
    W!

A tak a propos, ciekawe jak to jest, byc 'wyznawca' martwego systemu?
    Teraz pewnie jeszcze dopisza KKMiS ;>

Zdrowko
    Ważne by robić zdjęcia... Na plenery KKM przybywają także ludzie z Canonami i Nikonami, czego przykładem jestem sam. Nikt nikogo za to nie zabija i nie chodzi o słowo "wyznawca" systemu a raczej o słowo - fotografia Dla niektórych ważne jest fotografować i spotkać znajomych, a nie to czy przyjadę tam z Markiem i wiadrem eLek lub sony a-100 z kitowym plastikiem

Pozdrawiam
    5D mk II + szkła. A900 + szkła. Minolta 600si + szkła. Zenit + szkła

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gustaff Zobacz posta
    Ważne by robić zdjęcia... Na plenery KKM przybywają także ludzie z Canonami i Nikonami, czego przykładem jestem sam. Nikt nikogo za to nie zabija i nie chodzi o słowo "wyznawca" systemu a raczej o słowo - fotografia Dla niektórych ważne jest fotografować i spotkać znajomych, a nie to czy przyjadę tam z Markiem i wiadrem eLek lub sony a-100 z kitowym plastikiem

Pozdrawiam
    Właśnie. Tam się nie obraża uzytkowników innych systemów jak sie już z tym tutaj spotkałem. Wszystkich ma łączyć jedna pasja fotograficzna. I przeglądając to Forum można by się wiele z KKMu nauczyć.
    A co do podejścia Sony do KKMu to raczej tylko można sobie pomarzyć aby tak było w jakimś innym systemie.
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel-foto Zobacz posta
    Właśnie. Tam się nie obraża uzytkowników innych systemów jak sie już z tym tutaj spotkałem.
    Jak się z tym znowu spotkasz albo potrafisz odnaleźć to z czym się już spotkałeś to śmiało użyj tego przycisku: .

Uzależniony

Domyślnie

jednak obstaje przy jakiejs pieknej malowniczej miejscowosci, im mniejsza tym lepsza. koniecznie brak turystow!!!

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów