Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 74 z 74

Wątek: Karty CF 8GB i większe

Początki nałogu Awatar werek
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

ale to jest karta tzw "funkcjonalna" CF a nie "pamiec masowa", nie zadziala w aparatach. swoja droga to widzialem tuner tv na CF
    Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez werek Zobacz posta
    ale to jest karta tzw "funkcjonalna" CF a nie "pamiec masowa", nie zadziala w aparatach. swoja droga to widzialem tuner tv na CF
    no wlasnie dzieki za sprostowanie. tych kart na CF jeszcze nie widzialem, a SD z Wifi to juz od kilku lat jest na palmtopy dostepne. acz, swoja droga, tez nie jestem pewien czy to w aparatach zadziala. niewykluczone, ze z przyczyn obiektywnych (pobor pradu?) to jednak nie jest implementowane.

a szkoda, kurcze...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez werek Zobacz posta
    ale to jest karta tzw "funkcjonalna" CF a nie "pamiec masowa", nie zadziala w aparatach.
    Ależ przecież nikt nie twierdzi iż jest to "pamięć masowa" i raczej wątpię aby ktokolwiek chciał ją "wpychać" do aparatu.

A tak z ciekawości, jeżeli już rozmawiamy o takich "cudach", czy istnieje model EOS-a z zaimplementowanym modułem transmisji bezprzewodowej (Bluetootch lub WiFi)?
    Ostatnio edytowane przez axk ; 11-07-2008 o 17:05
    EOS + Speedlite

Anon
    Guest

Thumbs up

Dla autora:

Według mnie dobra ósemka lub szesnastka nie sprawia żadnego problemu w aparatach. 30D to nie jest stary model i myślę, że na pewno sobie poradzi. Ja mam 40D z 8gb sandisk extreme 3 i chodzi wyśmienicie Trzeba liczyć się jednak z tym że lepiej kupić coś szybszego typu sandisk ex3 od kingstona lub kart innych firm.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów