Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
Marek a po cholere Ci 16GB? 5D z softem 1.1.1 (ja mam taki łyknie 16GB tylko po co?? Mimo wszystko jestem zwolennikiem kilku mniejszych, chociażby ze względu na bezpieczeństwo danych na nich zapisanych.
Wybacz, ale nie każdy chcę lub ma czas na zmienianie kart. Robię ważny reportaż - patrz ślub np. - na 1GB z 40D wejdzie mi około 70zdjęć, chodzę robię zdjęcia, moment przysięgi, staje naciskam spust migawki robię zdjęcie, przymierzam się do kolejnego, patrze, a tu komunikat: "Full CF" i co wtedy? Ksiądz nie poczeka! Zmiana karty trwa, a chwile uciekają. Nie zawsze kilka mniejszych jest lepszym rozwiązaniem!

Cytat Zamieszczone przez noel Zobacz posta

teraz z 40D jadę na PQI CF 8GB X120 i jest w 100% OK , zero problemu z zapisem i wcale nie wydałem 300 stówek jak niektórzy zalecają ( tylko 130PLN)
Przepłaciłeś :P (żart) ja zapłaciłem za moją PQI 8GB 120X, 120zł i jak na razie jestem z niej bardzo zadowolony. Już miałem na niej 250zdjęć, bez żadnych problemów zrzucam na komputer, bez problemów żadnych. I za cenę 8GB Sandiska mogę mieć JESZCZE jedną PQI 8GB

Cytat Zamieszczone przez Flanel Zobacz posta
i właśnie głowa mnie boli, bo karty PQI kuszą ceną, ale sentyment i głowa podszeptują SanDiska lub Lexara...
Decyzja należy do Ciebie... Ja wybrałem PQI i jak na razie nie żałuje Jak się sprawdzi, pewnie dokupię kolejną