Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Kod aktywacyjny Capture One Phase One

Mieszany widok

PiotrPJ
    Guest

Domyślnie Kod aktywacyjny Capture One Phase One

Witajcie
    Swego czasu można było zakupić karty pamięci Sandisk Extreme III, do których promocyjnie był dołączany kod aktywujący program Capture One służący do obróbki RAW-ów. Obecnie wyszła wersja Capture One 4. Nie wnikam czy LE, Pro, 3.7 itd bo trochę się w tym gubię . W każdym bądź razie wspomniany kod może posłużyć do aktywacji właśnie wypuszczonej wersji.
    Mi nie udało się kupić takiej karty ale czytam na forum, że niektórym z Was owszem. Oraz dalej, że niektórym nie pasuje ten program.

Może więc znalazłby się ktoś, kto chciałby oddać (odsprzedać?) nieużywany kod. Jeśli kod był użyty do aktywacji to trzeba go od/aktywować (odinstalować?) i podobno może być ponownie użyty.

Będę wdzięczny (i mój kolega czekający w kolejce również ) za każdą odpowiedź i ofertę

pozdrowienia
    PiotrPJ

Domyślnie

mam chyba takie ale musze poszukac bo nie uzywamtego jeslinamierze to to podesle na pm

PiotrPJ
    Guest

Domyślnie

dzięki za zainteresowanie i odpowiedź... przyznam że już stepuję i rapuję :-) to tak z emocji :-)

pozdrowienia
    Piotr

Bywalec Awatar sfw
    Miasto
    Mińsk Maz.

Domyślnie

Tylko śpieszcie się, nie wiem czy wszystkie ale np. mój kod był walid tylko do Marca 08.

pzdr

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sfw Zobacz posta
    Tylko śpieszcie się, nie wiem czy wszystkie ale np. mój kod był walid tylko do Marca 08.

pzdr
    O ile dobrze pmiętam, to w jednym z poprzednich wątków o C1 ktoś przytoczył informację od PhaseOne, że kody są bezterminowe, tylko promocja była ograniczona czasowo. Jak już się kartę/kod ma, można aktywować i później.

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    O ile dobrze pmiętam, to w jednym z poprzednich wątków o C1 ktoś przytoczył informację od PhaseOne, że kody są bezterminowe, tylko promocja była ograniczona czasowo. Jak już się kartę/kod ma, można aktywować i później.

Hmm to jak to w końcu jest ?

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez albercikk ; 28-03-2008 o 09:37
    C - lustra, szkła i błysk

Awatar stachu
    Miasto
    Mysłowice / Śląsk

Domyślnie

Witam,

karte odebralem wczoraj,
    dzisiaj aktywowalem ver 4.01
    poszlo bez problemu.

Pozdr
    St@chu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu Zobacz posta
    Witam,

karte odebralem wczoraj,
    dzisiaj aktywowalem ver 4.01
    poszlo bez problemu.

Pozdr
    St@chu
    gdzie kupiłeś kartę i jaką?

i jak to jest faktycznie z aktywacją?
    Ostatnio edytowane przez noel ; 15-04-2008 o 09:17
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Bywalec
    Miasto
    Clare

Domyślnie

Podpinam sie z prosba o wyslanie kodu. Pewnego razu nabylem lecz zgubilem. Jesli jest ktos, komu wlasnie kod jest niepotrzebny to tez skakalbym z radosci.pozdrawiam

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów